Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, ÜZLET, BUDAPEST III. KERÜLET

X-gameZ kerékpárszaküzlet és szervíz

1038 BUDAPEST III. KERÜLET, Zsirai Miklós utca 1
1/243-3029
1/454-0503
Fax: 70/318-7391
info@x-gamezbikeshop.hu
www.x-gamezbikeshop.hu

Az X-Gamez Kerékpárszaküzlet és Szervíz a LARES csoport ( Lares FV KFT ) tagja, mely 2002-ben belföldi magánszemélyek által létrehozott Társaság

Mködésünk alapja ügyfeleink elégedetsége!

Elsődleges feladatunknak tekintjük meglévő vásárlóink megtartását igényeik maximális kielégitésével, de fejlődésünk szempontjából elengedhetetlen ügyfélálományunk folyamatos bővítése.Reményeink és tapasztalataink alapján a megfelelő minőségü termékek kedvező áruk értékesítése, magas színvonalú, udvarias kiszolgálás, valamint kiemelkedő szolgáltatási háttér minden régióban és megcélzott szektorban sikeressé teheti cégünket!

Célünk, hogy segítsük ügyfeleinket az adott feladat megoldásában, a legmegfelelőbb kerékpár, illetve alkatrész kiválásztásában. ( ebbe beletertozik az is, hogy nem feltétlenül a legdrágább alkatrész a legoptimálisabb! )

Cégtörténet :

Üzletünk 2005 nyarának elején ,mint  "X-Gamez Kerékpárszaküzlet és Szervíz" nyitotuk meg Budapesten - Békásmegyeren.

Cégünk 2006 januárjában kisebb átalakuláson ment keresztül, és ez azzal járt, hogy az előtte már kissé szükössé vált eladóteret egy nagyobbra, jobbra, szebbre építetük át a régi helységtől 100méterre, ugyanabban az utcában.

Addigi tevékenységi körünk ezekután sem változott meg.Tehát fő cégprofilunk az Extrém kerékpározás szerelmeseit célozza meg.Ezen belül is a Mountain Bike TRIAL kategóriáját szeretnénk népszersíteni magyarországon,de emellett még persze a hagyományos normál  kerékpározást kedvelőket is teljes szaktudásunkkal igyekszünk kielégíteni.mint eladás,mint szervízszolgáltatás tekintetében,de a teljesen új kerékpárok építését is elválaljuk.

Jövőbeli terveink között szerepel,hogy megpróbálunk sok extrém kerékpáros rendezvényen,versenyen részt venni,és már fiatalokat meggyőzni arról,hogy jobban járnak a kerékpározással,bármelyik kategóriáját választják,mert mi is évek óta zzük a sport mindig más kategóriáját,kisebb nagyobb sikerrel. 

Legújabb célkitzésünk szintén a Magyar triál társadalmat célozza meg,ugyanis csináltunk egy klubot,ami jólcsengően HUNGARIAN BIKETRIAL CLUB névre kereszteltünk.Ennek az a célja, hogy összegyjtsük egy nagy csokorba a barátainkat, ismeőseinket, és a versenyzőket. Ezzel megteremtve egy olyan közösséget, ami egyaránt szolgálja azt, hogy ismereteiket tudják cserélgetni a bicósok,meg azért is, hogy olyan színvolnalas rendezvényeket tudjunk szervezni közösen, hogy arról mindenki csak szép és tartós élményekkel távozzon.Tervünk egy nagyszabású versennyel összekötött találkozó,ami félig-meddig biciklis tábor,és buli hétvége.

Körül-belül most itt is tartunk a bolt és a klubunk fejlesztésében,de nem csügedünk,és nem riadunk meg a ránk váró kihívásoktól,és mindig igyekszünk a legjobban ellátni munkánkat,amit már sok elégedett vásárlónk is igazolhat!

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.