Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, SZERVIZ, BUDAPEST

VELODREAM

1211 BUDAPEST, Központi út 35
+36 1 276 96 58
+36 1 276 96 58
velodream@velodream.hu
www.velodream.hu

Velodream

Nagykereskedésünk 2010 tavaszán nyílt meg Csepelen, a Központi út és a Lakatos utca sarkán. Kiskereskedelmi partnereink, tehát azon kerékpárboltok listája, ahol termékeinket megtalálja ill. megrendelheti, a Partnerek menüpont alatt található. Ha kedvenc kerékpárboltja nem szerepel a listán, látogasson el egyik partnerünkhöz, vagy kérje meg kedvenc kereskedőjét, szerezze be nálunk a kívánt terméket. 
 
Forgalmazott kerékpármárkáink az elnyűhetetlen, prémium-kategóriás HERCULES, 2012 szeptemberétől az Eurobike-dizájndíjas, sportcentrikus HAIBIKE, valamint a cégcsoport névadója, a WINORA. Mindhárom márka modelljeinek jelentős része Európa legnagyobb kerékpárüzemében, Magyarországon készül! Nagykereskedésünkben a kereskedők megtekinthetik és megrendelhetik a legtöbb kerékpármodellt (de valamennyi modell rövid határidővel rendelhető), és gazdag XLC-kínálatból  is válogathatnak. Az XLC a világ egyik legdinamikusabban fejlődő, önkiszolgáló rendszerű, egységes, panelrendszerű, egyedi kartonokon kapható kerékpáralkatrész és -kiegészítő márkája.

A közelmúltban megkezdtük a világszerte elismert, kiváló ár-érték arányú amerikai Onguard lakatok forgalmazását is.

Mi, tulajdonosok, mindhárman egyetemi végzettséggel és sokéves üzleti tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk úgy, hogy közös szerelmünk tárgyát, a kerékpárt ezentúl naponta látni akarjuk, de nem csak az utcán tekerve, hanem egész nap, munka közben, pihenőidőben, és fogdosni is, tapogatni, becézgetni... Ám ha a sors úgy hozza, szívesen megválunk tőlük...

A kerékpáros maratonok, cross country, duatlon és triatlon versenyek rendszeres résztvevőiként tapasztaljuk és átérezzük, mit jelent számunkra - nagyon sokunk és egyre többünk számára - a kerékpár.

Mindannyian azon dolgozunk, hogy a kerékpározás még a mainál is nagyobb teret kaphasson országunkban.Elérhetőségeink:


Bolt: 1211 Budapest, Csepel, központi út 35-47
Tel: +36 1 276 96 58
       
 
 velodream@velodream.hu

www.velodream.hu

 

Címkék: szerviz, hercules bolt, budapest, kerékpárüzlet

Olvass többet a témáról: szerviz, hercules bolt, budapest, kerékpárüzlet

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.