Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, KÖLCSÖNZŐ, SZILVÁSVÁRAD

Szilvásváradi Kerékpárkölcsönző

3348 SZILVÁSVÁRAD, Szalajka-völgy
Fax: +36 30 335 2695
info@kerekparkolcsonzo.hu
www.kerekparkolcsonzo.hu

Kerékpárkölcsön­zőnk, 1994-től üzemel Szilvásváradon, a Szalajka-völgyben, a Bükki Nemzeti Park kapujában.

Márciustól októberig, a hét minden napján, kora reggeltől késő estig állunk Kedves Vendégeink rendelke­zésére. Az idei szezonban is a teljesen új, CAPRINE tipusú, férfi, női és gyermek  hegyikerékpárokon kívül, rövid (1–2 órás) vagy hosszabb, egésznapos túraútvonalakat tudunk ajánlani a Bükkben. Könny kirándulás lehet a Szalajka-völgy, illetve a lipicai-ménes megte­kintése a falut körülölelő dombok legelőin. Egésznapos túránk célja lehet a Bükk-fennsík, az országban az egyedüli, kb. 20 négyzetkilomé­ternyi, gépkocsiforga­lom elől elzárt terület. Itt  8–900 méteres ten­gerszint fe­letti magasságban, kristálytiszta levegőn, csodálatos környezetben lehet ke­rékpározni. Az ide vezetett túrák kiin­dulási pontjául választható a kölcsön­ző vagy a fennsík bejáratainál található  parko­lók, melyek gépkocsival, ill. autó­busszal is megközelíthetők (Bányahegy, Bánkút, Olasz-kapu).

Csoportos (minimum 10 fő) igény esetén a kerékpártúrákhoz veze­tőt, ha szükséges a kerékpárok szállítását is tudjuk biztosítani. A Bükk hegység természeti értékeit bemutató túrákon kívül a kerékpáros kirán­dulások célja lehet a gyönyör lázbérczi víztározó, az egri borvidék, pince­látogatással, szüreti prog­rammal. Lehetőség van  kerékpáros városnézésre Egerben és kör­nyékén, idegenvezetővel. Egy másik kedvelt kerékpártúránk a Mátra–Bükk-vidék gyógyvizes fürdőhelyeinek felkeresése (pl. Bogács, Bükkszék).

Programjainkat egy- vagy többnaposra is lehet tervezni, a végleges útvonalat a résztvevőkkel közösen határozzuk meg, fizikai felké­szültségük figyelembe vételével.

Igény esetén a kerékpárokat a túra kiindulási helyére tudjuk szállítani (pl. hotel, kemping, vasútállomás).

Kölcsönzőnkben az idei szezon végén is értékesítjük kerékpárjainkat, hogy minden évben a legújabb kerékpárokkal állhassunk vendégeink rendelkezésére.

A 2008-ban használt tipus: CAPRINE – FOREST (ez egy alumínium vázas, teleszkópos, 21-sebességes kerékpár) Ha bővebb információ érdekel a bicajról látogatsd meg a cég honlapját: www.caprine.hu

Kerékpárkölcsönzőnkkel szemben, az OVERLAND-VILÁGJÁRÓK boltjának profilját úgy alakítottuk ki, hogy az outdoor termékeket gyártó cégek, kerékpártúrázóknak ajánlott felszerelései megtalálhatóak legyenek minden túrázni induló számára.

Kölcsönzőnk a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával együttmködve üzemel.(H-3304 Eger, Sánc u. 6., Pf.: 9., Tel.: (36) 415-581, fax: (36) 412-791)

Egerben is lehetőség van kerékpárkölcsönzésre a strandhoz és az uszodához közeli, Túra Kerékpárboltban.

Eger, Egészségház utca 11.   Tel:   36 / 515-731,   30 / 324-37-24
Nyitva: Hétfő-Péntek: 10 – 18   Szombat:   9 – 14

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.