Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, KÖLCSÖNZŐ, RÉVFÜLÖP

on2wheels

8253 RÉVFÜLÖP, Halász utca 37.
+36 30 4077 796
www.on2wheels.hu


o
n2wheels

 on2wheels


Bemutatkozás:

Országútisként és balatoni emberként is mindig a Szigliget-Sümeg-Devecser-Ajka-Veszprém-Balatonfüred és a Balaton által határolt terület volt edzés szempontjából a kedvenc régióm. Ez a vidék minden domborzati tényezővel rendelkezik, ami egy bringás szívét megdobogtatja. Többnyire persze dimbes-dombos a táj, de az emelkedők kezdő kerékpárosoknak sem jelenthetnek nagy akadályt, ugyanakkor a tapasztaltabbak is megtalálják a számukra kedvező kihívásokat.

Szolgáltatásainkat már a `90-es évek óta ajánljuk a helyi lakosoknak, magyar vagy külföldi turistáknak és mindazoknak, akik aktív nyaralás formájában ismerkednének a Balaton-felvidékkel és a Bakony hegyeivel, Magyarország egyik legszebb régiójával.

sétány


Célunk:

Hogy az itt kikapcsolódni vágyók kerékpáron fedezzék fel és ismerjék meg a Balaton-felvidék természeti és kultúrális értékeit. Ez a hely azonban egy közösségi pont is egyben, azoknak akik egyszerüen csak többet szeretnének tudni a vidékröl, a helyi adottságokról, az itteni életröl, vagy csak megpihennének egy túra közben és megosztanák az élményeiket.

Ugorj be hozzánk, találkozz emberekkel akiknek szenvedélye a kerékpározás, a túrázás és a természet.

Szolgáltatások:

Bringakölcsönzés: Minőségi hegyi, trekking, cross és városi kerékpárok, 20"-os, 24"-os, 26"-os és 28"-os kerékmérettel, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, valamint "CROOZER" kerékpár utánfutók bérbeadása. Egyéb kiegészítőkért (világítás, táskák, bukósisak, SPD pedál, stb...) külön árat nem számítunk fel.

Túravezetés: Szakképzett vezetővel biztosítjuk a környék legszebb helyeinek bemutatását. Vendégeink számos útvonal közül választhatnak, melyek eltérnek mind nehézségben mind időtartamban. Autós kísérettel és csomagszállítási lehetőséggel tudjuk kényelmesebbé tenni a túrázást.

Kerékpárok kiszállítása: Amennyiben a telephelyünkön történő bérbeadás nem megfelelő Önnek, azokat kiszállítjuk az Ön címére. Szükség esetén a visszaszállítás is megoldható hasonló módon.

Mentés: Indokolt esetben autós segítségnyújtást biztosítunk.

Szállás: A környékbeli szálláslehetőségek ismeretében segítséget tudunk nyújtani az igényeknek leginkább megfelelő hely kiválasztásában és foglalásában.

 

Bővebb információ, árak, kapcsolat:
Rabatin Zsolt
+36 30 4077 796
Révfülöp, Halász u. 37.
www.on2wheels.hu

 

Címkék: kerékpárkölcsönző, kerékpártúra

Olvass többet a témáról: kerékpárkölcsönző, kerékpártúra

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.