Menü

Hozzászólás 10

KERÉKPÁR, SZERVIZ, BUDAPEST XIII. KERÜLET

Luongo Kerékpárbolt

1136 BUDAPEST XIII. KERÜLET, Katona József utca 3
06202236765

Luongo kerékpárbolt, és szerviz

Tony Luongo olasz kerékpárversenyző volt. A nevével fémjelzett Luongo kerékpárbolt a kilencvenes években mködött a Kiscelli utcában. Abban az időben különlegességnek számítottak az ott fellelhető mountainbike alkatrészek. Például: yasec és dv8 tuning kiegészítők. A szárnyait próbálgató magyar mountainbike sport első képviselői is rendszeres vásárlói voltak. Mikor 2001 tavaszán lehetőségünk nyílt, hogy saját kerékpárboltot nyissunk, tudtuk, hogy ezt az irányvonalat szeretnénk folytatni. A legenda újra éledt.

 

Luongo kerékpárüzlet és szerviz, a baráti kerékpárbolt a városi bringázás népszerűsítéséért. 1136 Katona József utca 3


Célunk a kerékpározás népszersítése, legyen az extrém sport vagy városi biciklizés. Hiszünk a minőségben és a szakértelemben. Minden munkánkra garanciát vállalunk. Nálunk kérés nélkül is profi szervizt kapsz, akár egy fék beállításról, akár egyedi kerékpárépítésről legyen is szó.


Boltunk tagjai maguk is rendszeresen kerékpároznak. Baráti társaságunkban megfordulnak singlespeeddel, egy kerékkel, tandemmel vagy kargóval közlekedők is. Szeretettel várjuk a megfáradt futárokat, a hegyi menőket, a kitartókat, a profikat, a kezdőket és az újrakezdőket, a bizonytalanokat, vagyis minden érdeklődőt.

Címkék: kerékpár üzlet, kerékpár szerviz, merida bolt, budapest, bicikli

Olvass többet a témáról: kerékpár üzlet, kerékpár szerviz, merida bolt, budapest, bicikli

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • montis 2016.07.21.   13:50

  montis

  Ez már nem az ami volt Tegnap megszopattatok. Pancser, lopós banda.

  válasz erre...

 • Katus 2015.06.02.   10:14

  Katus

  Sziasztok! Tegnap reggel jártam nálatok. Mindenért köszi. A barátaimnak is ajánlom majd a boltot és a szervizt. Azon a Kellys bicón még gondolkodom, de szerintem a jövő héten megveszem.

  válasz erre...

 • zsemlegomboc 2015.06.02.   10:06

  zsemlegomboc

  Hazudtam. Bocsánat!! A DUNA Kerékpárbolt egy utálat. Senkiházi, lopós banda.

  válasz erre...

 • Zsemlegomboc 2015.01.28.   17:30

  Zsemlegomboc

  Ez a Luongo már nem a régi Luongo... Ugyanis a srácok átköltöztek a Duna Kerékpárba néhány utcával odébb... Csak a tábla, ami csalogató! Le kéne már szedni...

  válasz erre...

 • joci 2013.09.29.   10:04

  joci

  pár biciklit csináltattam velük és hááát..tudnak a srácok!!!!elismerésem!!!!

  válasz erre...

 • Márti 2013.05.06.   13:04

  Márti

  Szombat, 15:30 óra. A Szigeten egy senkiházi elvágta mindkét fékcsövemet (hidraulikus tárcsa). Azt hittem, hogy haza kell gyalogolnom Rákoskeresztúrra. Egy sporttárs adott egy telefonszámot: 20/22-36-765 (ezt jól megjegyzem). Ez a LUONGO Kerékpárbolt. Szombaton délután 4-kor (amikor már minden normális ember élvezi a hétvégét) Zsolti nekiállt és megcsinálta a biciklimet. Munka közben beszélgettünk. Egy értelmes, intelligens pasi. Ilyeneket reklámozni kell. Köszönet, köszönet, köszönet, ... ! Zsoltikám! egyel több ügyféllel számolj. Engem meggyőztél.

  válasz erre...

 • Örs 2013.01.22.   18:20

  Örs

  Nagy szerviz januárban 6.900 Ft. Azt hittem, hogy csak vicc. Emberek! Ez nem vicc! Tökéletesre varázsolták a lepukkant biciklimet. Nem hittem volna, hogy van ilyen Magyarországon! Ha elköltözöm a környékrÅ�l, a biciklimet akkor is ide hozom szervizelteni.

  Profizmus, profizmus, profizmus, ...... nem gyÅ�zöm hangsúlyozni. Megérdemlik a srácok a jó reklámot és a dicséretet.

  válasz erre...

 • Zsolti 2012.11.19.   19:32

  Zsolti

  Igazi profizmus! Köszönet a gyors beavatkozásért.

  Smile

  válasz erre...

 • gyurxi551 2010.06.10.   12:57

  gyurxi551

  hát ez nem is üzlet, hanem szórakoztató centrum. :D Nagyon jófejek és nagyon segítőkészek. Egyszer egy edzésen úgy kaptam deffektet, hogy nem volt nálam semmi szerszám, se pénz. Áttoltam hozzájuk és megcsinálták úgy, hogy mondták majd holnap kifizetem. Igaz először nem akarták, de mondtam hogy akkor itthagyom az egész bringát szervíznek. Kérdezte hogy mit kezdjen ő egy bringával zálognak? Mondom nem olcsó tescos bringa, meg ha úgy kezdem hogy beadom szervízbe akkor sem más a helyzet. :) Azt mondta vigyem, majd másnap kifizettem. Pár hete pumpát is itt vettem, rábeszéltek egyre és iszonyat jó, Bikefun kihúzható csöves alumínium, letámasztható, könnyű és kisujjal durranásig pumpálhatsz vele!

  válasz erre...

 • Nati 2010.04.27.   09:35

  Nati

  "Nálunk kérés nélkül is profi szervizt kapsz, akár egy fék beállításról, akár egyedi kerékpárépítésről legyen is szó."

  Ez szó szerint így van, tegnap profi mentést kaptam a váltóm ügyében, azonnal, tényleg szinte mindent eldobva "értem"! Nagyon köszönöm, és hihetelen jó érzés, hogy vannak még ennyire rendes emberek, akik tényleg azért dolgoznak, hogy nekünk, bringásoknak segítsenek, önzetlenül. És tényleg önzetlenül... Csak ebbe a boltba fogok járni, bármiről legyen is szó, s csak ajánlani tudom mindenkinek!  válasz erre...