ki keres, talál

A Zempléni-hegység déli részén körülvezető, szőlők, erdők között vezető, végül a Bodrog partján visszeatérő könnyű útvonal! Látnivalók: Tokajban a Tisza és a Bodrog folyó, a régi borospincék, a Bormúzeum, a Finánc-dombi kilátóhely, a szép faszobrok, Tokaj-hegyalja híres szőlői után... Tarcal felé vesszük az irányt ahol a Sebeő-kúria (ma óvoda) és a Rákóczi-ház. Mádon a zsinagóga, Tarcalon a Terézia-kápolna 1750-ből. Tállyán a régi házak, a Lavotta-emlékmű, a Rákóczi-ház, a Balogh-kúria, és a templom, amelyben Kossuth Lajost is keresztelték. Abaújszántón az erődített templom és borospincék vehetők útba....majd a Bodrog partján az 5 fkm-nél fürdőhely is található...

#kerékpár
#kerékpár túra
#kerékpár

4.Greiner Bio-One Xce kerèkpàrverseny A ROAD KSE. és a Mosonmagyaróvári Önkormányzat közös szervezésében, az európai mobilitási hét keretében. Amatőröknek és haladóknak, ügyességi pálya, és sok sok kerékpáros érdekesség.

#kerékpár
#mountainbike verseny

Zobori Kids Ride by KROSS gyerekverseny

#kerékpár
#kerékpár verseny
#kross 2020
Hirdetés

2020 ősze: egy programod már biztosan van!

#kerékpár
#tesztnap
#tesztnap 2020

2020. október 10.-én az Istria300 rendezvénye Poreč tengerparti városát a nemzetközi kerékpározás mekkájává változtatja. A "Ride your Limits" mottóhoz hűen az Isztria optimális feltételeket kínál mindazon amatőr kerékpáros számára, akik sportos kihívások után kutatnak. Bárki, aki eddig kerékpározás közben szerette volna az Isztria festői táját jobban megismerni, most forgalomtól elzárt utakon megvalósíthatja álmát.

#kerékpár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés