Menü

Hozzászólás 0

KAJAK - KENU, ÜZLET, BUDAPEST VI. KERÜLET

Noworks

1066 BUDAPEST VI. KERÜLET, Jókai utca 30
1/302-3253
Fax: 30/203-2404
info@noworks.hu
www.noworks.huA Noworks öt éve foglalkozik kajaktúrák szervezésével, lebonyolításával. A fő profil ezen belül is a tengeri kajak. Horvátországban, Orebicen található Európa egyik legnagyobb tengeri kajak bázisa, amelyet csapatunk üzemeltet. A kajak bázisunkon minden kajakozni vágyó megtalálja a számára megfelelő tengeri kajak típust a kezdőtől a haladóig. A júniustól üzemelő bázisunkon hetente két vezetett egy napos túrát indítunk az apró szigetek közé. Minden túrán két túravezető segíti a csoportot, akik kapcsolatban vannak a bázis mentőmotorosával, így a túra teljesen biztonságos. Természetesen foglalkozunk tengeri kajakok, kenuk kölcsönzésével is.

A nyári szezonban itthon is folyamatosan indulnak túráink Magyarország illetve Európa tavain, folyóin.
Néhány túránk: Balatoni Bortúrák(Badacsony, Alsóörs) Lengyelország-Mazury tavak, Montenegro-Skodra folyó, Horvátország-Kaprije, Velencei tó, Bodrog…

A csapat a Campus Club Utazási Irodával közösen üzemelteti a csákánydoroszlói campingjét, ami tavasztól nyárig várja a Rába folyó szerelmeseit.Filozófia helyett...
Megint este van, egy újabb alkony, egy újabb nap, ahol együtt ülünk a víz partján, a hegy tövében és fáradtan összemosolygunk. Megint engedte-hagyta, megint megmutatta a természet, hogy miért érdemes a választásra. Ez a mi választásunk - és ez lehet a Te válsztásod is. Mert meg lehet találni az utat a dolgos hétköznapok és az ösztönödből fakadó kihívások között. Egy havas érintetlen lejtő... Dübörgő, habzó, metszően tisztán csillogó hegyi patak... Egyedül a levegőben a szél zúgásával, madarakkal, felhőkkel... A tengeren egy kajakban ülve.... Fáradtan egy hegycsúcson forró teát hörpintve...a Börzsönyben túrázva hatalmas bükkök árnyékában. Ez is egy választás. Vannak akik azt mondják drága választás, drága a felszerelés. Az első bakancsomra nézek, amely szakadt s kopott, a sarokban porosodik... Nem tudtam kidobni. Akkor drága volt, de CSAK most tudom, most érzem igazán, hogy mennyire olcsó volt. Mert ahova elvitt, amit megmutatott, amit adott, azt nem tudom megfizetni!Mi nem egy porszívóügynökség vagyunk, nem is egy sportegyesület. Mi Barátok vagyunk, akik szeretik együtt felfedezni az újban rejlő szépséget. Amely a zrösebb napokon átsegít. Persze nem mondanánk igazat, ha azt mondanánk, hogy nem ebből élünk, mert mi is adunk-kapunk. Élményeket, érzéseket egymástól, Tőled. De ez valami más... Reméljük, hogy tényleg valami más! Hogy velünk vagy nélkülünk, nem ez a kérdés... Lényeg, hogy kezdj bele!
A Noworks Team 4 éve meghatározó színfoltja a hazai Outdoor sportéletnek. Minden ami outdoor: sí, snowboard, telemark, via ferrata, vízisí, windsurf, kite... Hiszünk abban, és hirdetjük is, hogy ezek a sportok nem csak a "cool" szuperemberek kiváltságai! Ez a gondolatot vezérel minket. A csapat életében azonban az első helyen a tengeri kajakozás áll. A horvátországi, Orebicen található tengeri kajak bázis Európában egyedülálló. A 25 tengeri kajakból, és a mentőmotorosból álló hajópark, egész évben lehetővé teszi a tengeri barangolásokat. Képzett túravezetők, négy év tapasztalat, évente mintegy 3-400 tengeri kajakos - ez magáért beszél!Írhatnánk hosszasan, hogy ki merre járt, melyikünk milyen sportokat próbált ki... De ez nem fontos. A fontos a tapasztalat. Hidd el, hogy az életet nem élni, hanem megélni tényleg mvészet!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.