Menü

Hozzászólás 0

JÓGA, TEREM/KLUB, BUDAPEST

Advaita Jógaközpont

1137 BUDAPEST, Kresz Géza utca 24
Fax: 70-413-9810


Mandala Jóga Stúdiók


Advaita Jógaközpont

Mandala      Az elme "térképe", amely a tudat középpontjába vezet.

Jóga           Egyenes út ebbe a középpontba.

Stúdió         Szellemileg inspiráló hely és támogató környezet.


A Mandala Jógastúdiók oktatói modern, a legújabb mozgástrendek irányelveinek megfelelő megközelítéssel oktatják a jóga mozgásrendszerét. Az elhivatott törekvők számára ugyanakkor lehetőséget kínálunk az ősi védikus iratok által mutatott, mégis élő szellemi út megismerésére, amiben az Advaita Védánta, a “Nem-kettősség” tanításának Ramana-Papadzsi-Ganga mestervonalát fogadjuk el iránymutatónak.


Mottónk: "A Szabadság eléréséhez semmilyen erőfeszítésre nincs szükség, mindazonáltal aki nem törekszik a Szabadság elérésére, soha nem éri el azt."
Alkalmazott jóga 

(Gerincjóga, Nôijóga, Stresszoldó jóga, Kismama jóga, Gyerekjóga, Szenior jóga): Alkalmazott jógának nevezzük az olyan irányzatokat, amelyek nem használják a jóga teljes eszköztárát, csak bizonyos konkrét célok elérésére alkalmaznak speciális gyakorlatokat. Gyógyításra csak hozzáértô orvosok használhatják, azonban az egészség megtartására, illetve prevenciós céllal rendkívül hatékonyak.
Tanulási idô: 1 év
Célja: A testi és mentális egészség elérése.
Kulcsszó: Gyakorlás

2. Hatha Jóga

Empírikus út, komplex mozgás- és filozófiai rendszer. Elsôsorban az ászanák és a pránájáma technikák alkalmazásával segít a finomenergetikai test fejlesztésében, amivel a mentális mûködés kiegyensúlyozását érhetjük el. Erre az alapra épülhet a tudat alapvetô folyamatainak megértését célzó Rádzsa Jóga.
Tanulási idô: 3 év
Célja: Az energetikai történések megismerése és fejlesztése.
Kulcsszó: Élmény
   

3. Rádzsa Jóga

Patandzsali útmutatása nyomán térképezi fel az elme mûködésének alapjait, majd a tudat megismerésével felülemelkedik annak megértési korlátain. Fô eszközei a finom pránájáma gyakorlatok, a mantrák, a pratjahára, koncentrációs technikák, és mindenekelőtt a meditáció.
Tanulási idô: személyfüggô
Célja: A tudati folyamatok megértése.
Kulcsszó: Elengedés

4. Advaita Védánta

Az illúziókon való felülemelkedéshez, a tudat szabadságához vezetô iránymutatás. Tanítása szerint most, ebben a pillanatban is szabad és tökéletes mindenki, a Szabadság nem más, mint ennek evidens felismerése. A valóság megértése iránti erôs vágy hozza létre a mester-tanítvány viszonyt, illetve a szatszangot, a személyes átadás lehetôségét. Fô eszköze az Átma vicsára, az Önkutatás.
Célja: A szabadság elérése.
Kulcsszó: Felismerés


Megközelítés:

Az Advaita Jógaközpont Budapest 13. kerületének belvárosi részén, a Váci úttól egy saroknyira, a Nyugati pályaudvartól 3 saroknyira helyezkedik el a Westend középső bejáratával szemben. Parkolni mindig lehet a környékbeli utcákban, de igénybe veheted Westend nyitott parkolóját is.

Az 3-es metró Nyugati téri megállójától 2 perc alatt el lehet érni a Központot: a Váci úton a Westend mellett kell elmenni a Radnóti Miklós utcáig, ott balra egy sarkot és az már a Kresz Géza utca, ahol jobbra fordulva már látható a portálunk.

A következő járatok állnak meg a közelben:

busz: 15, 115, 133

trolibusz: 75, 76

villamos: 14

További információ: info@mandalajoga.hu vagy 0670 413 9810

Információk Stúdióinkról:

Advaita Jógaközpont


Mandala Gerincjóga Központ

Mandala Nőijóga StúdióCímkék: oktatás, rádzsa jóga, fitness terem, tanfolyam, hatha jóga, jóga

Olvass többet a témáról: oktatás, rádzsa jóga, fitness terem, tanfolyam, hatha jóga, jóga

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.