Husqvarna magasnyomású mosót sorsoltunk! Hír

Husqvarna magasnyomású mosót sorsoltunk! Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2021/05/03
Kompakt és könnyű nagynyomású mosóberendezés, amellyel ideálisan és kényelmesen tisztíthatod akár sporteszközeidet, vagy bármit.

Husqvarna PW 125

Kompakt és könnyű nagynyomású berendezés, 125 bar maximális nyomással, 320-460 l/h vízátfolyással, 1500 W teljesítménnyel és 7 méter hosszú tömlővel.

Szivattyúja fémből készült, hogy csökkentse a törés veszélyét és hosszú élettartamot biztosítson a terméknek. A tömlődob a tömlő kényelmes és hatékony tárolását teszi lehetővé. Tömlője rugalmas, így kényelmes, összegabalyodás mentes és felhasználóbarát alkalmazást biztosít. A szórófej dupla forgórésszel rendelkezik és gyorsan csatlakoztatható a tömlőhöz, a fúvókákhoz és egyéb tartozékokhoz - mindezt a maximális hatékonyság és kényelem érdekében. A praktikus tárolórészen jól elférnek a tartozékok, mint a nyomásszabályozható, többcélú fúvóka, a forgó ceruzafúvóka és a tisztítószer-adagoló. A Husqvarna PW 125 kitűnően alkalmazható kerékpárok tisztítására is.

Nyerj Husqvarna magasnyomású mosót!-1
Husqvarna PW 125
Nyerj Husqvarna magasnyomású mosót!-1
Forrás: Husqvarna

Szabad egyáltalán bringát mosni nagynyomásúval???

Persze, hogy lehet, csak oda kell figyelni néhány alapvető szabályra. Tény, hogy kárt lehet tenni a kerékpárban tisztítás közben, de ez akár a szivaccsal dörzsölésre is elmondható, vagy a rosszul megválasztott tisztítószerre, nem csak a nagynyomású mosóra. Ha néhány alapszabályt betartunk, akkor viszont magasnyomásúval nagyon gyorsan, hatékonyan és kevés víz felhasználásával tehetjük a kerékpárunkat patyolat tisztává. 

Kisorsoltuk a Husqvarna PW 125 magasnyomású mosót!

A nyertes email címe: kmiklos123@...

Játékszabályzathoz klikk ide!

Nyerj Husqvarna magasnyomású mosót!-2
Hirdetés
Hirdetés