Menü

Hozzászólás 0

HEGYMÁSZÁS, UTAZÁSI IRODA, BOHINJSKO JEZERO

Turistično društvo Bohinj

4265 BOHINJSKO JEZERO, Ribčev Laz 48
info@bohinj-info.com
http://www.bohinj-info.com/

Bohinj-völgy - Titkos kincs a Triglav Nemzeti Park szívében

“Szlovéniában, az Alpokban és Európában,csak egyetlen Bohinj létezik: egyedi, kihívásokkal teli, varázslatos, vadregényes, rejtélyes és egyedülálló. Bohinj minden felfedezőt szívesen lát, akik új dolgokat keresnek, törekednek különleges élmények megszerzésére, álmodozók és kalandvágyók, ám ezzel együtt előzékenyek és tisztelik a természetet.” (Janez Bizjak)

Turisztikai Hivatal

Hasznos információkat nyújt a környékről, foglalható szálláshelyekről és változatos turisztikai programokról (kirándulások, sportlehetőségek, speciális csomagajánlatok.. stb.). Minden infó egy helyen és egész évben nyitva!

Bohinji-tó Forrás: Turisticno društvo Bohinj
 

A tél a Bohinj-völgyben

Télen síelni csalogat a régió: a Vogel Síközpont - amely az egyik leglélegzetelállítóbb panorámával rendelkező magashegyi síterep Szlovéniában - természetes hóval és kitűnően karbantartott sípályákkal várja a síelni vágyókat. Az igényekre szabott csomagajánlatokat nem érdemes elszalasztani, hiszen a csomagokban a legjobb árak biztosítottak!

 

Savica vízesés

A Savica a leglátványosabb és legnagyobb vízesések közé tartozik Szlovéniában, elbűvölő a maga elemi energiájával. Erőteljesen tör elő a vad Komarča sziklák alatti meredek sziklafalból. A Savica vízesés egyszerre testesíti meg a Bohinj-völgy elejét és végét.

Savica vízesés Forrás: Turisticno društvo Bohinj

 

Danica étterem

A mozgalmas nap után vagy közben ha igazán finomat szeretnénk enni, irány a helyi alapanyagokbók készített ízletes ételek helyszíne, ahol az udvarias kiszolgálás mellett megkóstolhatjuk a helyi jellegzetes ételeket. Az étterem izgalmasan párosítja a hagyományos ízvilágot a ma oly népszerű fúziós konyhával.

 

Privát szálláshelyek

A Bohinj-völgy 24 aprócska falujában remek autentikus hangulatú szálláslehetőségek kínálkoznak. Igazi alpesi hangulatban kialakított szobákban, apartmanokban és hegyi házikókban szállhatunk meg, amelyekben teljesen otthon érezhetjük magunkat.

Síelés a Vogel Síközpontban Forrás: Turisticno društvo Bohinj 

Téli ajánlatok

A Vogel Síközpont mindenkire gondol, legyen az kicsi, nagy - minden korosztály megtalálja a maga számítását. Válaszd akár a családi, a nyugdíjasoknak szóló, vagy éppen a 18 év feletti hölgyeket célzó "Ladies Week" ajánlatot, a kedvezmények magukért beszélnek! Lásd az aktuális ajánlatokat lentebb!

 

A téli események megtalálhatóak >> ITT <<

Címkék: Bohinji-tó, Bohinj-völgy, Bohinj, szlovénia, Vogel

Olvass többet a témáról: Bohinji-tó, Bohinj-völgy, Bohinj, szlovénia, Vogel

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.