Menü

2008.07.01.     Hozzászólás 0

Futásíjász Meghívásos Elit Kupa

A Tiszaújvárosban három évvel ezelőtt, a Triatlon Nagyhéten bemutatkozó futásíjászat most visszatér a Nagyhét programjába. A Meghívásos Elit Kupa mellett a nézők számára is lehetőség nyílik kipróbálni a sportágat.

A Tiszaújvárosban három évvel ezelőtt, a Triatlon Nagyhéten bemutatkozó futásíjászat most visszatér a Nagyhét programjába. A visszatérést hagyományteremtő szándékkal ötvözzük: Először kerül megrendezésre a Meghívásos Elit Kupa nevű rendezvény, melyen a futásíjászok közül mindössze a legjobb néhány indulhat el, ám ők a megszokott teljes távú futamban, egymás ellen küzdve, hogy kiérdemeljék a győzelemért járó serleget és dicsőséget. Vajon ki lesz az első Elit Kupa győztese? A válasz kiderül 12-én, szombaton a 10:30-as rajttal kezdődő futamban.

Akik a nézelődés után kedvet kapnak a kipróbálásra, azoknak lehetőségük lesz a futamot követően rövidített pályán, egyszerűsített körülmények között első kézből megtapasztalni a futásíjászat izgalmait és örömeit. Minden vállalkozó szellemű sportkedvelőt várunk szeretettel!

 

További információk a sportágról: www.futasijaszat.hu  

Ha szeretnéd kipróbálni a futásíjászatot, de előtte szeretnéd gyakorolni az íjászatot, keresd a hét folyamán Mándity Lászlót, a Sárkány SC vezetőjét a (20)476-1981 telefonszámon.

 

Olvass többet a témáról: futásíjászat, triatlon