Menü

sportág: FUTÁS    táv: 1,3 km    szintemelkedés: 2 m    szintidő: 7 perc     nehézség: Extrém

TJ maraton, avagy Suna kedvenc futóútvonala

Talán azt mondod, ennyiért még futócipőt húzni is kár... de hidd el, kemény megpróbáltatás vár. Extrém futóútvonal Dorog utcáin, vérszomjas palotapincsik és házsártos házgondnokok között. Javasoljuk az útvonal mentén legalább három itatópont elhelyezését, vagy vigyél magaddal ivópalackot, legalább kettőt és tájoló sem ártana, plusz három napi hideg élelem.

 


TJ maraton, avagy Suna kedvenc futóútvonala nagyobb térképen való megjelenítése

 

A kiadós bemelegítés (három fekvőtámasz, amivel már be is durrantottuk izmainkat, komoly másnapi izomlázat előidézve) után lóduljunk neki a Schmidt Sándor lakótelep parkolójából a Köztársaság útnak nevezett autópálya mentén. Igazán extrémek a felezővonalon haladjanak.

Amikor már kezdünk kicsikét fáradni (úgy 50 méter után) hirtelen forduljunk jobbra a félelmetes nevű Iskola utcába.

Ám mivel ez az utca annyira félelmetes, gyorsan forduljunk is le róla balra a Petőfi térre.

A téren - hogy a minket levadászni készülő rosszarcokat megzavarjuk - forduljunk ismét jobbra és fussunk egészen koppanásig.

Miután sajgó fejünket megcirógattuk, két hirtelen balos után a kellemesnek ígérkező Kert utcán szaladjunk tovább. Itt rendszerint egy vérszomjas palotapincsi hozza majd ránk a frászt, de szerencsére meg van kötve és a kapu is zárva szokott lenni... de attól még félelmetes...

Újból elérjük a Köztársaság út széles aszfaltcsíkját és már-már azt hihetnénk, hogy ezen balra fordulva mindjárt véget is ér megpróbáltatásunk... de nem, ez az útvonal ennél még keményebb. Futunk tovább egyenesen legalább még 10 métert a lakótelep előtti szervizútra.

Ott végre balra fordulhatunk és indulunk a cél felé, de még előtte újra keresztezzük az Iskola utcát, ami nagyon nagyon veszélyes és extrém és jajj...

Vége

 

A futás után vegyél ki nyugodtan egy hét szabit regenerálódni.

 

TJ, a hős, akiről a futóútvonal a nevét kapta...

Összesítés

A TJ maraton, avagy Suna kedvenc futóútvonala hossza 1,3 km, az útvonal szintemelkedése 2 méter, szintideje 7 perc, nehézsége extrém. Az útvonal Magyarország területén található.

GPS track letöltés: klikk ide!

Várható időjárás (hőmérséklet, csapadék, szélerősség)

Szombat Vasárnap Hétfő Kedd
°C -2 / 0 -2 / 2 -2 / 3 -4 / 4
mm 0.3 1.6 0.1 0.0
km/h 7.6 14.8 8.3 12.2

Hosszabb távú, részletesebb előrejelzések: meteoplaza.info

Olvass többet: futóútvonal, vicc