Vedd fel a harcot az ónos eső ellen, Icebug Multi-Run Dry cipővel Hír

www.multinavigator.hu
2009/01/14
Biztosan vannak köztetek olyanok, akik ki se teszik a lábukat otthonról, ha ez a nem mindennapi eső esik. A sportolás futás és séta szóba sem jöhet ilyen időjárás mellett. Hogy ne kelljen nélkülöznünk megszokott edzésprogramunkat, megoldást kínálunk.
Hirdetés

Biztosan vannak köztetek olyanok, akik ki se teszik a lábukat otthonról, ha ez a nem mindennapi eső esik. Talán még beteget jelenteni se vagytok restek, csak hogy megússzátok az ilyen időben való munkába menetet, ami egy szerencsétlen megcsúszással akár komoly zúzódáshoz, vagy végtagtöréshez is vezethet. A sportolás futás és séta szóba sem jöhet ilyen időjárás mellett. Hogy ne kelljen nélkülöznünk megszokott edzésprogramunkat, megoldást kínálunk. Az ónos eső jelentette baleseti kockázatot most, egy csapásra megoldhatjátok egy jó Icebug Multi-Run Dry futócipővel .

 

Hogyan segíthet mindezen egy cipő?  

 

Az Icebug Multi-Run Dry egy olyan terepfutó cipő , melynek talpán stoplik találhatóak és azokban 5mm-es acélszögek vannak elhelyezve. Ezek a szögek stabilan kapaszkodnak a talajba, lépkedj akár jégen, vagy letaposott hóban, a megcsúszás lehetetlen. A cipőt BUGdri technológiával is ellátták. Ez egy szigetelő membrán, ami a beázás elleni védelmet biztosítja és „lélegzővé” teszi a cipőt, így a lábadat is szárazon tartja minden körülmény között.

 

Kinek ajánljuk? Ónos eső időszakban mindenkinek! Ám tájfutóknak, terepfutóknak mindenképpen jó választás, akik a városból a természetbe menekülve, terepen szeretnek futni, edzeni.

Csúszkálj be óvatosan üzletünkbe és egy Icebug Multi-Run Dry szöges/stoplis cipővel távozz tőlünk stabil lábakon, baleset mentesen !

 



Most akciós áron, 9 800Ft -ért juthatsz hozzá ehhez a szöges/stoplis terepfutó cipőhöz. Ha egy megbízható, kényelmes, biztonságos és a lábadat szárazon tartó futócipőre van szükséged, látogass el üzletünkbe , vagy rendeld meg kényelmesen, webáruházunkon keresztül!

További tájékozódási- és terepfutó cipőinkről a multiNavigator.hu  oldalon olvashatsz részletesebben.
Hirdetés