Menü

Hozzászólás 0

2017.09.23. Palics, Szabadka

Vinski Maraton - Bormaraton

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Térkép Betöltése...

Helyszín: Palics, Szabadka
Dátum: 2017.09.23. - 2017.09.23.

Elérhetőségek:
Bormaraton Egyesület
info@vinskimaraton.rs
http://vinskimaraton.rs/?lang=hu

Két verseny és egy fesztivál a feledhetetlen élményért!

Szeretsz futni a szabadban? Szeretnél kötetlenül szórakozni a barátaiddal vagy a családoddal, zene és Szerbia legjobb borai mellett?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Vinski Maraton - Bormaraton - Kiírás

A bormaraton egy rendezvény mindazoknak, akik szeretik a természetet, a jó borokat és étkeket, a futást, a testmozgást, de mindenekelőtt – a jó szórakozást!

A Borfutam és az Élményfutam útvonala a palicsi borászatok szőlőskertjei közt vezet, miközben mindkét verseny különlegessége a boros frissítő állomások és a karneváli hangulat.

Az Élményfutam résztvevői egyedi és különleges, erre az alkalomra megálmodott és elkészített jelmezekben állhatnak rajthoz. A legszellemesebb maskarákat díjazni fogjuk!

A bormaraton látogatóit és résztvevőit számos program várja: meglátogathatják a helyi borászatokat, borhoz fűződő érdekes és tanulságos műhelymunkákon vehetnek részt, megkóstolhatják Szerbia és a régió legjobb borait, és mindezt megkoronázzák a helyi konyha ételkülönlegességei, a zenei fesztivál és a minden korosztály számára vonzó szórakoztató műsorok!

Az első szerbiai bormaraton alkalmat ad arra, hogy megtapasztalhasd, miért is olyan vonzóak ezek a rendezvények a világ legismertebb borvidékein!

Palicsi borfutam

Ezt a versenyt profi sportolók és a szabadidősport kedvelői számára szervezik meg, de a hangsúly a résztvevők szórakoztatásán van. Az esemény különlegessége, hogy a versenyzők jelmezbe öltözve is futhatnak, futás közben a frissítő állomásoknál megállva bort kóstolhatnak, barátkozhatnak, mindez pedig hozzájárul a fesztiváli hangulathoz.

A palicsi borfutam pályája 23 km hosszú, és áthalad a Palicsi-tó és környéke festői szépségű tájain, a szőlőskereteken, a borászatok, tanyák és számos frissítő állomás mellett, melyeken gyümölcsöt, bort, vizet, ízletes falatokat kaphatnak. Azoknak, akik elég gyorsak, ezek mellett édesség is jut a verseny befejezése után, a célban.

A rajtszámok és az idő méréséhez szükséges chipek átvételére a verseny előtti napon kerül sor, vagyis pénteken, 2017. szeptember 22-én, 17 és 21 óra közt, valamint a verseny napján, szombaton, szeptember 23-án, 8 és 10 óra között a Vigadónál, a versenyzői övezet előtt.

Ugyanebben az időben lehetőség lesz a kezdőcsomag megvásárlására is mindazoknak, akik azt nem teszik meg korábban.

A rajt és a cél is a Vigadó előtt lesz (a koordinátái 46.098715, 19.758606).

Időrend:
8:00 – 10:00 A versenyzők gyülekezője a versenyzői övezetben
10:30 A Borfutam rajtja
15:00 A Borfutam befejezése
15:15 Eredményhirdetés és díjátadás

 

Palicsi élményfutam

Az Élményfutamon való részvétel ingyenes, melyre korosztálytól függetlenül várjuk mindazokat, akik szeretnek futni vagy sétálni, kedvelik a természetet és a borokat. Ezen a versenyen nincs helyezés, és díjazás sem. Mindenki részt vehet rajta, aki szeretne!

Az Élményfutam pályája 6 kilométer hosszú, és elhalad a Palicsi-tó mellett, szőlőskerteken át, borászatok, tanyák és számos frissítő állomás mellett, melyeken gyümölcsöt, bort, vizet, ízletes falatokat kaphatnak.

Amellett, hogy a versenyzők idilli környezetben élvezhetik a könnyed futást vagy sétát, barátkozhatnak, és fenséges borokat kóstolhatnak, ennek a versenynek a fő jellemzője a karneváli hangulat, a résztvevők szellemes jelmezeinek köszönhetően.

A legeredetibb és legötletesebb jelmezek viselőit különleges ajándékok várják!

A résztvevők csak azt követően léphetnek be a rajt övezetbe, miután a Borfutam minden versenyzője elhagyta ezt a területet.

Az Élményfutam rajtja 10:45-kor lesz a Vigadó előtt (a koordinátái 46.098715, 19.758606).

Vinski Maraton - Bormaraton - Nevezés

Alap kezdőcsomag

Az alap kezdőcsomag tartalmazza a rajtszámot a Borfutamra, érmet a Borfutam mindazon résztvevői számára, akik adott időn belül teljesítik a távot (lásd a Versenyzői tájékoztatót), az időmérő chipet (amit a verseny után vissza kell adni), az ebédet, a gyümölcsöt, kávét és frissítőt a verseny ideje alatt a pályán és a versenyzői övezetben, valamint egy palack minőségi bort is (az első 200 jelentkező számára).

Árak:
- Július 15-ig benevezőknek                                12 EUR
- Szeptember 15-ig benevezőknek                      16 EUR
- Szeptember 16. után benevezőknek                 22 EUR
- Személyes nevezés szeptember 21. után         28 EUR

Interneten történő benevezésre 2017. szeptember 21-ig van lehetőség.

Borkóstolós kezdőcsomag

A borkóstolós kezdőcsomag mindazt tartalmazza, amit az alap kezdőcsomag, valamint belépést biztosít a Borkóstoló övezetbe.

Árak:
- Július 15-ig benevezőknek                               18 EUR
- Szeptember 15-ig benevezőknek                     22 EUR
- Szeptember 16. után benevezőknek                27 EUR


A Palicsi Élményfutamon való részvétel INGYENES!

Jelentkezés

Helyszín: Palics, Szabadka
Dátum: 2017.09.23.

Elérhetőségek:
Bormaraton Egyesület
info@vinskimaraton.rs
http://vinskimaraton.rs/?lang=hu

Olvass többet a témáról: Palics, Szabadka, futóverseny, Szerbia, maraton

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.