Menü

Hozzászólás 0

2017.12.03. Szeged

Szeged Félmaraton

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Helyszín: Szeged
Dátum: 2017.12.03. - 2017.12.03.

Elérhetőségek:
Pulzus Szeged Futóklub SE
06-20-407-6668
info@olimpiaiotproba.hu
https://www.olimpiaiotproba.hu/esemenyek/52

Még az ünnepek előtt is szeretnél formában maradni? Irány Szeged, és fuss egy félmaratont! A téli hidegben megtett kilométerek után pedig a Széchenyi téri karácsonyi vásárban fogyasztott sült kolbász és forralt bor még jobban esik majd!

Szeged Félmaraton - Kiírás

Versenyközpont, rajt-cél helyszíne: Szegedi Tudományegyetem Sportközpont
Cím: 6725 Szeged, Hattyas sor 10.

Rajtidőpont:

- 9:30           500 méter
- 10:30         többi táv rajtja

Limitidők: 3 óra (átlag tempó 8:30 perc/km). A szintidőhöz tartozó tempóban a mezőnyt záró kerékpáros követi. Akit a záró kerékpáros beér, fel kell szállnia, köteles levenni a rajtszámát és tudomásul veszi, hogy a versenyből kiesett.
 

Távok:

- Hópihe:                  500 méter (gyermek táv)
- Mikulás:                 6 km
- Hózápor:                10 km
- Lavina:                  Félmaraton
- Yeti:                      4 fős félmaraton váltó
- 4 fős EÜ                 félmaraton váltó*
- SZTE                     félmaraton**
- 4 fős SZTE kari       félmaraton váltó***

* 4 fős EÜ félmaraton váltó versenyszámban a csapat minden tagjának ugyanazon Egészségügyi Intézményben kell dolgoznia, a csapat nevében szerepeltetni kell az egészségügyi intézmény nevét.

** SZTE Félmaraton versenyszámban a Szegedi Tudományegyetem hallgatói indulhatnak, nevezéskor az érvényes diákigazolvány számát meg kell adni.

*** 4 fős SZTE kari félmaraton váltó versenyszámban a csapat minden tagjának a Szegedi Tudományegyetem ugyanazon karán kell hallgatói jogviszonnyal rendelkeznie. A csapat nevében kell szerepelnie a kar nevének, nevezéskor minden csapattagnak meg kell adnia az érvényes diákigazolványának számát.

Előnevezéskor a diákigazolvány számokat ellenőrizni fogjuk a Szegedi Tudományegyetemmel együttműködve. Helyszíni nevezés esetén a diákigazolványokat fel kell mutatni.


Korhatár

Az 500 méteren és a 6 km-es távon nincs korhatár, azonban a 14 évnél fiatalabbak (2003. december 3. után születettek) csak szülői kísérettel indulhatnak. A 6 km-es távon a kísérő szülőnek is be kell neveznie a versenyre.

A 10 km-en, a félmaratonon, illetve a négy fős váltó versenykategóriában kizárólag 2003. december 4. előtt születettek indulhatnak (14 évesek vagy idősebbek).

További részletek >> ITT <<


OLIMPIAI ÖTPRÓBA


További fontos információ, hogy a rendezvény része az  Olimpia Ötpróba  eseménysorozatnak, amely hazánk legnagyobb és legnépszerűbb szabadidősport-rendezvényeit fogja össze. Az egyes eseményeken a különböző távok teljesítésért pontok járnak, amik az egész program ideje alatt, egészen a 2020-as Olimpiáig gyűjthetők és garantált ajándékokra válthatók. 

A Ötpróba pontok gyűjtéséhez egy gyors, egyszeri  regisztráció  szükséges csupán, amelyről további információk az eseménysorozat honlapján találhatók. Az Olimpiai Ötpróba Facebook oldalán pedig folyamatosan infókat kaphatsz az idei, közel 60 Ötpróba eseményről!

Szeged Félmaraton - Nevezés

Nevezési díjak >> ITT <<

Jelentkezés

Helyszín: Szeged
Dátum: 2017.12.03.

Elérhetőségek:
Pulzus Szeged Futóklub SE
06-20-407-6668
info@olimpiaiotproba.hu
https://www.olimpiaiotproba.hu/esemenyek/52

Olvass többet a témáról: futóverseny, félmaraton

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.