Menü

Hozzászólás 0

2019.03.23. Pomáz

HDR - Not Just Run

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Helyszín: Pomáz
Dátum: 2019.03.23. - 2019.03.23.

Elérhetőségek:
HDR
06 20 385 2090
info@harddograce.hu
https://harddograce.hu/2019/01/23/itt-a-hdr-not-just-run-edition-egy-terepfutoverseny-a-felelos-kutyatartasert/

A Hard Dog Race szervezői most egy hosszú távú edukációs és támogató kampányt indítanak el a felelős kutyatartásért, melynek első lépéseként 2019. március 23-án megrendezésre kerül a NOT JUST RUN terepfutó verseny.

HDR-NJR

HDR - Not Just Run - Kiírás

Fussunk együtt a felelős kutyatartásért! Itt a Not Just Run - a Hard Dog Race különleges terepfutó versenye!

Helyszín: Pomáz,  Magyar Vár - Pomáz
Versenytípusok: Felnőtt, Csapat, Junior
Táv: 6 km

Nincsenek akadályok, csupán a kutyád, a terep, az akaraterőd és a futócipőd!

Ez a terepfutó verseny a HDR történetében először akadályok nélkül kerül megrendezésre egy 6 km-es pályán. A verseny elnevezésének JUST RUN (csak futás) része az akadályok elhagyására utal, a NOT JUST RUN (nem csak futás) pedig a verseny céljára hívja fel a figyelmet.

Ezen a versenyen ugyanis minden induló az általa kiválasztott HDR Önzetlenül Partnerek egyikéért fut, tehát azokért az állatvédelemmel foglalkozó szervezetekért, melyeket a HDR indulása óta támogat.

Nevezéskor mindenki kiválaszthat egyet a 8 szervezet közül, akiknek működését támogatni kívánja az esetleges dobogós hellyel járó nyereménnyel.

A versenyen tehát mindenki egy szervezetért fut, minden lépésnek komoly tétje van, hiszen a nyeremények gazdátlan vagy segítségre szoruló kutyák sorsát változtathatják meg. Ezen felül pedig a nevezési díj befizetésével mindenki hozzájárul az Önzetlen Partnerek támogatásához, hiszen a teljes befolyt összeg egy része is hozzájuk kerül.


Junior futam a 8-14 éves gyerekeknek

A szervezők természetesen most is gondoltak a gyerekekre, hiszen az elmúlt évek Hard Dog Race Base Junior futamai bebizonyították, hogy a kicsik hihetetlen módon képesek küzdeni a célba érésért és felnőtthöz méltó felelősséggel vezetik kutyájukat a versenyen.

A felelős állattartást és a megfelelő gondoskodást nem lehet elég korán elkezdeni, ezért a junior futamok mindig fontos részét képezik a Hard Dog Race versenyeknek. Egy ilyen pálya teljesítése a gyerekek számára olyan hatalmas élmény, mely talán örökre meghatározza a kutyákhoz fűződő viszonyukat. Óriási kihívás ez számukra, hiszen az egyéni teljesítményen túl figyelniük kell a kutya jelzéseit egy igazi szövetséget kell alkotniuk és egymásra utalva, együtt kell teljesíteni a kihívást. Aki már látta a Junior futamok alkalmával a befutó gyerekek arcán a büszkeséget és boldogságot, az tudja, hogy ezek a kisgazdik és kutyáik valóban felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

A Hard Dog Race Not Just Run Junior futamán természetesen a gyerekek is egy szervezetért fognak futni, így az önzetlen segítségnyújtásra is példát mutat nekik a verseny, hiszen a pályán minden egyes lépést azért tesznek meg, hogy számukra ismeretlen kutyák életét tegyék jobbá. Most is, mint minden Hard Dog Race futamon értékes befutócsomagot kapnak azok a versenyzők, akik teljesítik a távot és a dobogós helyezettek sem – bár nyereményüket felajánlják az általuk választott szervezetnek – fognak üres kézzel hazamenni.

Tehát a felnőtt versenyszámmal párhuzamosan a versenyre Junior kategóriában is lehet nevezni 8-14 éves korig. A kisgazdikat egy rövidebb pálya várja majd, természetesen ők is kiválaszthatják maguknak a szervezetet, akiért futni szeretnének.

A 8 HDR Önzetlenül Partner, akikért a versenyzők rajthoz állnak: Ebárvaház, Tetovált Állatmentők, Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület, NEO Magyar Segítőkutya Egyesület, Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület, Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány, Pilis-Budai Kutyamentők, Ürömi Állatotthon.


NOT JUST RUN - NE CSAK FUSS, VÁLLALJ FELELŐSSÉGET!

HDR-NJR

HDR - Not Just Run - Nevezés

Nevezési díjak >> ITT <<

Nevezési határidő: 2019. március 16.

HDR-NJR
Olvass többet a témáról: kutyás futás, Hard Dog Race, terepfutás, terepfutó verseny, jótékonyság

Várható időjárás (hőmérséklet, csapadék, szélerősség)

Szerda Csütörtök Péntek Szombat
°C 19 / 29 17 / 31 21 / 32 22 / 29
mm 0.0 0.0 0.0 0.0
km/h 10.1 6.5 7.2 7.9

Hosszabb távú, részletesebb előrejelzések: meteoplaza.info

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.