Menü

2008.01.30.     Hozzászólás 0

Vedd meg a jobbot, mi ajándékba adjuk a balt :-)

New Balance futócipők 50%-os áron! A nagy sikerre való tekintettel, január 11.-től újra elindult a New Balance 50%-os akciónk. Talán nem is kimondottan akcióról van szó, hanem egyfajta játékról, ahol a „játékosoknak” nincs más dolguk, mint a weboldalunkat figyelni nap mint nap.

Miről is szól ez a „játék”?

Minden reggel 9 órától, megjelenik az oldalunkon egy általunk felajánlott, adott típusú és méretű New Balance futó cipő, amit másnap reggel 9 óráig lehetőséged van megvásárolni. Amennyiben az adott modell elnyerte tetszésedet és méretben is megfelelő számodra, nincs más dolgod mint a képe alatti linkre kattintva megrendelni azt.
 
Amennyiben a méret, a típus vagy a szín esetleg nem egyezik az igényeddel, ne bosszankodj, térj vissza másnap is, sőt minden nap, mert bármikor sorra kerülhet a Te kedvenc futócipőd!

Ennél egyszerűbben nem is lehet kiváló minőségű, New Balance futó cipőhöz jutni fél áron! El tudod képzelni, hogy kedvenc sportcipőd vásárlása esetén visszaadjuk a vételár felét? Ha nem akkor tegyél egy próbát és látogass el az oldalra, ahol megbizonyosodhatsz felőle.
 

Jó szórakozást és vásárlást kíván,
a compass-sport team
tel: 061/7 888 888
Az akció részleteiről a Compass-sport weboldalán olvashatsz!