Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, TEREM/KLUB, BUDAPEST XIII. KERÜLET

Shangri-la Fitness és Wellness Center

1130 BUDAPEST XIII. KERÜLET, Dráva utca 17.
1/450-1930
schiller.eva@shangri.hu
www.shangri.hu

AJÁNLÁS

"A szépség, a karcsúság, az életöröm és a lélek energiája olyan ajándékai a természetnek, amiket magunknak tartozunk addig őrizni, amíg csak képesek vagyunk rá. Igyekszünk is mindent megtenni, hogy vigyázzunk ezekre a törékeny kincsekre, csak ne lenne annyi más, fontos dolgunk az életben...Én is, akárcsat Te, azok közé tartozom, akik önmaguk kényeztetéséhez egyre kevesebb idővel rendelkeznek. Mindig arra vágytam, hogy legyen egy hely, ahová, ha egy-két órára beköltözöm, én vagyok a középpontban, ahol szakértő gondoskodással segítenek lelkileg és fizikailag a legjobb formában maradnom, ahol jó társaságban, lazán, örömmel, szenvedés nélkül épülök és szépülök. Mivel ilyen helyet sehol sem találtam, nem volt más választásom: megcsináltam én. Neked és magamnak.
Remélem, mielőbb találkozunk." Schiller Éva

Tekintse meg a szolgáltatásainkról készült filmünket. (10MB)


SHANGRI-LA
Egy álom valóra válik

Shangri-La, a 20. század egyik leghíresebb regényének titokzatos tibeti kolostora, amelynek lakói a legteljesebb testi és lelki harmóniában élnek a világgal, és sohasem öregszenek meg. A harmónia, az életbölcsesség és a testünk feletti tökéletes uralom szándéka hívta életre a Formaklubot, és ihlette ezt a gyönyör nevet. Persze, nincs benne semmi misztikum, csak szakértelem, szakmai elhivatottság, a legkorszerbb felszereltség, kellemes környezet, kellemes társaság, kedvesség és empátia.


WELLNESS FORMAKLUB
Tartalom a formáért

Az új komlexum 3 szintjén minden szolgáltatás a szépség, a karcsúság megőrzését, külsőnk és stílusunk formálását szolgálja. Egyedülálló tartalom - a fantasztikus formáért. Egy barátságos, finom kis klub, ahol páratlan jótéteményben részesülve és testileg-lelkileg megújulva, jó társaságban telik az időnk.Itt minden együtt van, ami szépít és karcsúsít.


őSZINTE SZERETETTEL VÁRUNK

A Formaklub a Duna partján áll, pár percre a belvárostól, kítünő megközelítési lehetőséggel és tágas parkolóval.
A kellemes környezet, a legkorszerbb géppark, a szakértelem, a kényelem és elegancia mellett igazi büszkeségünk az itt dolgozók munka- és emberszeretete, empátiája és kedvessége. Egy válogatott csapat, azzal az eltökélt szándékkal, hogy aki ide betér, annak a teste mellett a lelke is szépüljön, és jobban tudja szeretni önmagát.

Találkozunk?

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.