Menü

Hozzászólás 0

BÚVÁRKODÁS, TEREM/KLUB, BUDAPEST XX. KERÜLET

Sea-Watch Búvárbolt

1201 BUDAPEST XX. KERÜLET, Szent Erzsébet tér 15.
1/283-8701
1/283-8701
Fax: 70/455-3400
info@seawatchdc.hu
www.seawatchdc.hu


Kedves Érdeklődő!


Üdvözlettel Sea Watch Diving Center oldalán. Az hogy most minket nézel, azt jelenti, hogy vagy már képzett búvárt, vagy leendő búvártársamat üdvözölhetem benned. Itt most annak a résznek kellene jönni, hogy Budapesten, vagy Magyarországon, vagy Európában, vagy akár a világon a MI búvárcégünk képzi a legtöbb búvárt! Ez ma még így nem teljesen igaz.


Cégünk, a világ egyik legnagyobb búvárszervezetének a tagja és valóban a világ kedvtelési búvárainak a többsége (34%-a) ilyen minősítést szerez, ehhez a szervezethez tartozik. A szervezet neve SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL azaz röviden SSI. Eddig Magyarországon nem MI képeztük a legtöbb búvárt évente, de miért nem lehetne pont ez az egyik célunk? Ha legolcsóbb oktatási vagy búvártúra lehetőséget keresed, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, mert ezek nem Mi vagyunk. Amiért hozzánk jönnek tanulni, és velünk túráznak az emberek, az nagyon egyszer. Nálunk a legjobb az ár és a szolgáltatás aránya! Ha a legolcsóbb búvárfelszerelést keresed, akkor sem a mi cégünk a számodra a legmegfelelőbb! Gondolom ezek után már felmerült benned egy kérdés? Miért a Sea Watch D.C.-nél végezzem el a tanfolyamot, vagy miért menjek velük búvártúrára, vagy miért tőlük vegyek felszerelést???


Nos, néhány ok, amiért egyre többen keresik fel cégünket!

Csak kis csoportos (max. 10 fős) tanfolyamokat tartunk, ahol az oktató ill. segéd oktató-tanulói arány max. 3 tanulóra egy segítő!!!

Nálunk 3 nap alatt elvégezheted a tanfolyamot, és képzett búvár lehetsz!!!

Arra is van lehetőséged, hogy a megfelelő segédanyagok megvásárlása és otthoni megtanulása után, csak vizsgázni gyere hozzánk!!!

A légkondicionált tanteremmel egy épületben található a tanmedencénk, ezért az első naptól kezdve minden nap merülünk is!!!

Az általunk biztosított és az általad használt felszerelés a legmodernebb professzionális búvárfelszerelés, melyet a helyszínen akár meg is vásárolhatsz!!!

Búvártúráinkon mindig magas színvonalú szállodákban lakunk és lehetőség szerint SSI Platinum Diving Centerekkel merülünk!!!

Szakképzett oktatóink segítenek a sokféle búvárfelszerelés között, a neked legmegfelelőbb kiválasztásában, ár – tartósság – minőség figyelembevételével!!!

Talán a fenti okokból is láthatod, MI a legfontosabbnak a magas szint oktatást tartjuk, a lehető legnagyobb kényelem mellett elvnek az érvényesülését. A MI búvártúráink színvonala igen magas szint és a nem búvárkodó családtagoknak, kísérőknek is megfelelő pihenést és szórakozást nyújt.

A MI általunk forgalmazott felszerelések meghibásodási statisztikája nagyon kicsi és szakszervizünk a felmerülő hibákat szinte percek alatt oldja meg. Ha a búvárkodást úgy szeretnéd elsajátítani, hogy a lehető legjobb, legmodernebb és legbiztonságosabb környezetre vágysz, vagy a búvártúrákon szereted a kényelmet, jó kiszolgálást, tökéletes szervezést, vagy első osztályú felszerelésekre vágysz, itt a helyed!!!


Baráti Üdvötlettel, Szabó Attila

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.