Zeneszó a vadonban

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Zene és filmezés extrém körülmények között is

Aki a szabadba megy sportolni, valószínűleg szereti hallgatni a szél zúgását, a madarak ciripelését, a víz csobogását, vagy a saját légzését. De van olyan, amikor elkél a motiváció, a hangulatfokozás, vagy csak simán szükség van másféle kikapcsolódásra is, ekkor lehet szükség zenére... és egy eszközre, ami kibírja az extrém igénybevételt, a nedvességet, a strapát és persze baromi jól szól. És ha valami izgalmasat látunk, vagy csinálunk, azt szeretnénk megörökíteni is, ehhez viszont valamiben szállítani kell a felszerelést...

  

"Csendes éj"-re sportolni

Skullcandy Method vezeték nélküli fülhallgató

Skullcandy Method vezeték nélküli fülhallgató
Skullcandy Method vezeték nélküli fülhallgató

Az egyik legjobb fülhallgató kialakítás sportoláshoz, vagy akár hétköznap is, akár 9 órán keresztül. A nyakpánt kényelmesen és stabilan a helyén marad, bírja az izzadságot és akár a zenevezérlés, akár a hívásfogadás kezelhető a telefon elővétele nélkül is. A füldugó gumi olyan anyagból készült, amin nem telepednek meg a baktériumok és mindig tiszta marad. Az pedig már csak hab a tortán, hogy vagány színvariációkban is kapható.

19.990 Ft

 

Tovább

  


 

Az se baj, ha elázunk, mert akkor is nótázunk

Skullcandy Barricade XL

Skullcandy Barricade XL
Skullcandy Barricade XL

A Barricade XL a legnagyobb, leghangosabb és legrobosztusabb vezeték nélküli hangfal a Skullcandy történetében, mindemellett klasszikus, letisztult, így jól néz ki akár otthon, de jól bírja szabadban is. Vízálló, ütésálló, valamit egy feltöltéssel akár 10 órás akku üzemidőre is képes. A beépített technológia segítségével akár több összeköthető vezeték nélkül és egyszerre több eszközzel is hozzá lehet csatlakozni, ráadásul a nagy teljesítményű akkuval töltheted is őket, mert powerbank-ként is funkcionál.

Olyannyira vízálló, hogy akár egy méter mélyen a víz alatt is használhatnád fél órán keresztül (IPX7) bár ahhoz folyamatosan le kéne nyomnod, mert egyébként meg fent marad a víz tetején (vízitúrázók figyelmébe).

Ha telefonodról játszik zenét és közben hívásod érkezne, beépített mikrofonján keresztül is le tudod bonyolítani a beszélgetést. Brutálisan jó kis kütyü...

44.990 Ft

 

Tovább

  


 

Szóljon hangosan az ének

Skullcandy Barricade

Skullcandy Barricade
Skullcandy Barricade

A Barricade a speaker vonal középső tagja, amely már tartalmazza azokat a funkciókat, mint nagyobb testvére (Barricade XL), de még kompakt méretben. Robosztus kialakítású, de letisztult designnal megáldott Bluetooth hangfal. Vízálló (ráadásul úszik a vizen) és ütésálló, egy feltöltéssel akár 8 órás akku üzemidőre is képes, valamint erőteljes hangzást biztosít zárt térben, vagy akár kint a szabadban is, ahol még a többi eszközödet fel is töltheted vele.

445 grammjával kibírható extra terhet jelent az egész napos zenei aláfestésért cserébe.

25.990 Ft

 

Tovább

  


 

GoPro főhadiszállás

Thule Legend GoPro hátizsák

Thule Legend GoPro hátizsák
Thule Legend GoPro hátizsák

Kéne valami tároló, amiben kényelmesen tárolhatod a sportkameráidat, hogy betehesd a hátizsákodba? Meg kéne egy jó kis kamera rögzítő, amivel hátrafelé is tudsz felvételt készíteni? Meg egy jó hátizsák sem ártana aktív tevékenységekhez? Meg az sem volna baj, ha mindez egyben lenne? Kész is van!

Az áramvonalas GoPro hátiszákon két kamerarögzítési pont is van (elöl és hátul), egy ütésálló, három kamerának és kiegészítőinek helyt adó külön GoPro rekesz. A táska ezen kívül testhez símuló kialakítású, abszolút kényelmes intenzív sprotolás közben is. Hétköznapi utazótáskaként is megállja a helyét, de tudjuk, hogy a legizgalmasabb felvételekért gyakran kell bevállalni némi extra izgalmat.

59.990 Ft

 

Tovább

  


 

Nagymenő sportkamera-szállító

Thule Legend GoPro Advanced tok

Thule Legend GoPro Advanced tok
Thule Legend GoPro Advanced tok

Két darab GoPro kamerának és kiegészítőiknek nyújt elegendő, biztonságos és igényes tárolóhelyet a párnázott tok. A habosított tárolók kivehetők és könnyen tisztán tarthatók.a túlméretes cipzár-húzókája akár hidegben, kesztyűben is könnyen nyitható, az integrált fogantyúján keresztül karabinerre is akasztható, de diszkréten meglapul a táskában is. Igényes tároló, igényes sportkamerásoknak.

19.990 Ft

 

Tovább

  


 

Egy értékes kamera megéri a gondoskodást

Thule Legend GoPro tok

Thule Legend GoPro tok
Thule Legend GoPro tok

Az Advanced modell kistestvére, amibe szintén elfér akár két kamera is. A strapabíró tokban biztonságosan és praktikusan tárolható és szállítható a népszerű sportkamera és annak tartozékai. Törésálló külső héj védi a párnázott belsőben lévő kamerát, lcd-kijelzőt, távirányítót, akkumulátor és a memóriakártyákat. A fedél zsebében a töltök, kábelek és a rögzítő elemeknek is akad hely bőven. A belső szivacs belső kivehető a könnyebb tisztíthatóság érdekében. 

14.990 Ft

 

Tovább