Több, mint 120 kirándulási célpont ingyen! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/05/16
A  GenussCard kártya  szabad belépést kínál a két régió több mint 120 kirándulási nevezetességéhez! 

 

Új  GenussCard   Kelet-Stájerországban! – 2012. március 1-től több, mint 120 kirándulási célpontot fedezhetsz fel ingyen!  Szenzációs inkluzív vendégkártya Kelet-Stájerországban és a Thermenland régióban!!!

 

GenussCard  partner szálláshelyeinken automatikusan, tehát felár mentesen kapja meg az itt éjszakázó vendég a kártyát, mellyel több mint 120 kirándulási lehetőséget látogathat meg belépő nélkül a tartózkodási ideje alatt. Foglald le szálláshelyed 2012. március 1 és október 31. között a  GenussCard   Partner szállodákban, parasztudvarokban vagy apartmanokban és élvezd a gondtalan kirándulást szabad belépéssel a kastélyokba, múzeumokba (Grazba is), kertekbe, kulináris bemutató gazdaságokba (kóstolóval), a Stubenberg tóhoz és más fürdési és sportlétesítményhez, valamint kulturális nevezetességhez!

 



 

Úti célok a teljesség igénye nélkül: - Herberstein Állatvilág és Kertkastély - Fürdőtavak - Golfpályák - Látogatható privát kertek - Múzeumok és kiállítások - Kulináris kóstolók - Élményvonatozás (Feistritztalbahn)  - Családi élmények (nyári bobpálya)  - Vezetett kerékpár- és gyalogtúrák - Termálfürdők 

Érdekelnek a részletek?

 

 

>> GenussCard - vendégfogadók   PDF formátumban letöltés (4,1 MB)

 

>> GenussCard – kirándulási célpontok   PDF formátumban letöltés (520 KB)

 

 

Hogyan és hol kaphatom meg a kártyát? Partner szálláshelyeinken, már 1 éjszaka eltöltésekor is ingyenesen igényelhető.

 

Meddig érvényes a kártya? A vendég itt tartózkodása alatt érvényes, érkezéstől a távozásig számítva, 2012. 03.01-10.31-ig.

 

Gyerekek is kaphatnak kártyát? Igen, akik 6. életévüket már betöltötték.

 

Mit tegyek a kártyával az üdülés után? Az üdülés után a  GenussCard   költségmentes Club kártyává minősül át, regisztráld a  www.genusscard.at   oldalon. Az év további részében számos előnyben részesülhetsz általa.

 

Mi a különbség a GenussCard és a GenussCard PLUS között? Abban az esetben kaphatsz GenussCard PLUS kártyát, amennyiben egy GenussCard PLUS szállásadónál szállsz meg. Ezzel a kártyával ráadás szolgáltatásként 3 éjszakás tartózkodás esetén, a 4 stájer termálfürdő közül kipróbálhatod az egyiket, további 3 éjszaka esetén pedig egy másikat is.

 

Választható termálfürdők: H2O Hotel Thermen Resort (belépés 16 órától) Heiltherme Bad Waltersdorf (belépés 16 órától) life medicine Resort Bad Gleichenberg (3 óra időtartamú belépő) Parktherme Bad Radkersburg (napi belépő)

 



 

Szeretnénk megkönnyíteni a dolgodat, ezért konkrét csomagajánlatokkal készültünk! Kelet-Stájerország csomagajánlatai Kelet-Stájerország kerékpáros ajánlatai

 

További információ: Tourismusregionalverband Oststeiermark  Radersdorf 75 | 8263 Großwilfersdorf - Steiermark - Österreich  T: +43 3385 21090, F: +43 3385 21090-25 | info@oststeiermark.com