Sissi Park - exkluzív, szaunás apartmanok télen-nyáron Ausztiában Hír

Sissi Park - exkluzív, szaunás apartmanok télen-nyáron Ausztiában Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/07/07
Lachtalban és a Schladming-Dachstein régióban, Haus im Ennstalban!

A négycsillagos Sissi Park exkluzív, modern belsőépítészeti kialakítású szaunás apartmanokkal várja vendégeit! Egy eseménydús nap fáradalmait kipihenhetik az idelátogatók télen és nyáron egyaránt az apartmanok saját, napos teraszán vagy erkélyén. 

 

Ingyenes programok Sommercarddal

A Schladming-Dachstein régióban nyáron a több száz ingyenes programot vehetnek igénybe vendégeink, Lachtalban a Murtalcard, a közeli Spielbergben pedig a Red Bull Ring biztosít izgalmas lehetőséget a vidék felfedezésére.

2011-ben nyitotta meg újra kapuit a korábban Österreichringként ismert versenypálya Spielbergben, melyet befektetői után neveztek el. A megújulás után a pályán világszerte ismert versenyek képviseltetik magukat úgy, mint a Formula 1, GT Open, KTM és DTM, és nem utolsó sorban a Magyarországon is ismert és közkedvelt Red Bull Air Race. Idén így ismét vendégül látja a spielbergi Red Bull Ring pálya is a légi motorsport verseny pilótáit, akik szeptember 5-6-án a híres versenypályán látványos repüléssel zárják az idényt.

A motorsport szerelmeseinek biztosan örömet okozunk a hírrel, hogy a pálya 2016-ban otthont ad szerte a világon ismert és elismert MotoGP világbajnokságnak, ami a legkeményebb próbatétel a legígéretesebb tehetségeknek.

 

Sky Walk Forrás: Sissi Park
Sky Walk a Dachsteinen
Kép forrása: Sissi Park

Galériához klikk a képre!

 

A Sissi Park a versenyautókhoz méltó színvonalú luxusszállást kínál Lachtalban, ahol alpesi környezetben térhetnek a vendégek nyugovóra egy izgalmas versenynap után csupán 30 percre a spielbergi  forgatagától, és könnyedén biztosít szállást nagyobb baráti társaságoknak, családoknak vagy pároknak is.

 

Alpesi túra, és kerékpáros útvonalak 

Mindezek mellett Stájerország festői hegyvidéke, csodálatos panorámája és az alpesi túraútvonalak is felejthetetlen nyári programlehetőségeket kínálnak a kirándulás szerelmeseinek gyalog és két keréken egyaránt, aktív turistáknak és a pihenni vágyóknak is! Kicsik és nagyok is kedvükre találnak kikapcsolódást mindkét régióban, akár egy strandolásról vagy horgászatról legyen szó a közelben, vagy egy felfedezőkörútról a nemzeti parkban, de lehetőség van vár-, vagy kastélylátogatásra is.

Az apartmanokban teljesen felszerelt konyha szolgálja vendégeink kényelmét, a helyi specialitásokkal pedig a közeli éttermekben ismerkedhetnek meg. A reggelihez zsemleszervizünk biztosítja a friss pékárut. Minden apartmanban internetezésre is alkalmas LCD TV készülék található illetve ingyenes WIFI szolgáltatást biztosítunk.

 

Zipline Csapatban Forrás: Sissi Park
Zipline Csapatban
Kép forrása: Sissi Park

Galériához klikk a képre!

 

Foglald le apartmanod a Sissi Parkba most és élvezd a környék számtalan izgalmas programját!

Irány Ausztria, irány a Sissi Park!