Bohinj-völgy: és vágyaid végre célba érnek!

Bohinj-völgy: és vágyaid végre célba érnek!

(X) - Támogatott tartalom
2017/05/19
Létezik egy hely, ahol a Triglav 2000-es vad csúcsait  karnyújtásnyira találod , lent a völgyben pedig a Bohinji-tó titokzatos szépsége varázsol el. A kettő között pedig kalandok sokasága vár!

Bohinj-völgy – titkos ékkő a Triglav Nemzeti Park szívében

“Szlovéniában, az Alpokban és Európában csak egyetlen Bohinj létezik: páratlan, kihívó, varázslatos, áttekinthetetlenül titokzatos és egyedülálló.
Bohinj mindenkit vár, aki addig ismeretlen dolgokra áhítozik, aki új tapasztalatokkal szeretne gazdagodni, álmodozó és kalandvágyó, ugyanakkor gondos és tisztelettudó a természettel szemben.”
(Janez Bizjak)
 

Multisport kalandok

- szállás
- rafting, canyoning
- vezetett gyalogtúra
- vezetett kerékpártúra
- vízesés belépők
- GPS-Trackek
- túratérkép
- uzsonnacsomag
- Vogel zipline

- ..és még sok más!

 

 

Segítségre van szükséged? Csak keresd a turisztikai hivatalt!

Információnyújtásban és szálláskeresésben egyaránt útbaigazít, valamint változatos turisztikai programokat is ajánl hangulatunknak és vérmérsékletünknek megfelelően (kirándulások, sportolási lehetőségek, egyénre szabott ajánlatok..stb.). Minden infó egy helyen, egy kézben, egész évben nyitva a turisták előtt!

 

Bohinji-tó Forrás: Hike & Bike
A Bohinji-tó
Kép forrása: Hike and Bike

Túrázz Bohinj egyedülálló vidékén

- szállás
- vezetett gyalogtúrák
- vízesés belépők
- GPS-Trackek
- túratérkép
- uzsonnacsomag
- ..és még sok más!

 


Vízeséstől a kempingig

A 78 m magasból lezúduló Savica vízesés az egyik leglenyűgözőbb és legnagyobb vízesés Szlovéniában, csodálatos a maga kirobbanó elemi erejével. A vad Komarča alatti meredek sziklafalból tör elő, amely a Bohinj-völgy kezdetét és végét is jelenti egyben.

A Danica kemping közvetlenül a Sava folyó mellett, Bohinjska Bistricában és közvetlenül a hatalmas Triglav Nemzeti park tövében található. Az akadálymentesített kemping modern kialakítású vizesblokkal, mosóhelyiséggel és lakókocsik számára kijelölt parcellákkal áll a vendégek rendelkezésére. Ráadásként ingyenes WI-FI, gyermek játszótér, piknikező hely és a Danica étterem biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.
 

Savica vízesés Forrás: Hike & Bike
Savica vízesés
Kép forrása: Hike and Bike


Kerékpározz a Júliai Alpokban

- szállás
- vezetett kerékpáros túrák
- vízesés belépő
- GPS-Trackek
- túratérkép
- uzsonnacsomag
- ..és még sok más!

 

Akarsz egy jót enni?

Kóstold meg a Danica étterem udvarias személyzete által felszolgált helyi kulináris különlegességeket, miközben élvezed a téged körülölelő természet egyedülálló nyugalmát és varázsát. Az étteremben tradicionális ételek ízletes és érdekes kombinációját kínálják vonzó- és a mai trendnek megfelelő fogásokkal, pl. ehető alpesi virágok hozzáadásával, amelyeknek itt a Bohinj-völgyben igen nagy kultúrája van.
 

 

Kulináris ínyencségek a régióból Forrás: Hike & Bike
Kulináris ínyencségek a régióból
Kép forrása: Hike and Bike


Galériáért katt a képre!

 

A jó evés után kellemes szálláshelyen a jó alvás is biztosított..

Ha szállást keresel a Bohinj-völgyben, 24 falu kínálatából választhatsz. Legyen az szoba, apartman vagy faház, mind-mind csodás alpesi környezetben, barátságos és otthonos belső kialakítással várja vendégeit.



S ha már kipihented magad, jöhet is az aktív kikapcsolódás!

Amennyiben igazi aktív üdülésre vágysz és közvetlen közelről szeretnéd megtapasztalni a völgy sejtelmes szépségét, válassz a négy nagyszerű Túra, KerékpárMultisport vagy Családi ajánlat közül. Természetesen a családok sincsenek elfelejtve, a Családi csomagban mindent megtalálunk, ami a szülőket és a gyerekeket egyaránt érdekelheti, legyen az evezés a tavon, közös kirándulás vagy kerékpározás az alpesi legelőkön..
 

Aktív családi nyaralás

- szállás
- vezetett kerékpáros túra
- vezetett gyalogtúra

- kerékpárbérlés
- csónakbérlés
- zipline
- vízesés belépő
- GPS-Trackek
- túratérkép
- ..és még sok más

Információ és foglalás:

TD Bohinj
T: +386 4 574 60 10
info@bohinj-info.com