Triatlonos nyílt nap és ami mögötte van Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/09/28
A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva a jövőben azoknak is lehetőséget biztosítunk egy profi edzésen való részvételre, akik most nem tudtak részt venni edzésünkön.
Hirdetés
Az Uniqa Team Újbuda SE- szeptember 25-én megrendezte első triatlonos nyílt napját . A helyszínre látogatók úszásban és futásban kaptak korrepetálást, tanácsokat a versenyekre való felkészüléshez. A remek idő, és a jó hangulat szintén vendégünk volt, ezen a jól sikerült eseményen. Nem titkolt szándékunk volt a rendezvénnyel, hogy bemutassuk egyesületünket, az itt folyó munkát, és lehetőséget biztosítsunk a jelentkezőknek, hogy csatlakozzanak az Uniqa Team Újbuda SE csapatához .
A nyílt napon tapasztalt pozitív visszajelzéseken felbuzdulva a jövőben azoknak is lehetőséget kívánunk biztosítani egy profi edzésen való részvételre, akik most nem tudtak részt venni edzésünkön .
 

 
Az első úszó vagy futóedzést mindenki számára ingyenessé tesszük! Minden érdeklődőt szívesen látunk, aki lelátogat a Sportmax 1. uszodába (XI.ker. Kánai Út 2) hétfő, szerda vagy péntek reggel 6 órára korrepetálódni egyet. Itt külön age-groupos edző segítségével szakmai tanácsokat is kaphat a felkészüléséhez. Legyen az úszás, kerékpározás, vagy futás.
 
81890-Uniqa2.jpg
 
Ezen kívül akciós csomagunk keretében minden új tagunk részére 1 hónapig kedvezményes, 7000 Ft/hó tagdíjat ajánlunk fel , mely során kipróbálhatja milyen is velünk edzeni.
Mindenkit szeretettel várunk!
Elérhetőségek: Kuttor Csaba : 30-334-2545 Schumacher Ákos : 70-453-2411
 
 

A hétvég i nyílt nap képekben
Hirdetés