Snowboard paradicsom Nassfelden Hír

Snowboard paradicsom Nassfelden Hír

Nassfeld Iroda Budapest
2015/02/03
Amit snowboardosként elképzelsz, azt itt mind megvalósíthatod!
Hirdetés

Hogy a snowboardosok se maradjanak ki a jóból, bizony rájuk is izgalmas dolgok várnak a nassfeldi sípályákon, illetve a freeride-ra alkalmas területeken.

Csúcs ez a snowboard élmény! Forrás: www.nassfeld.at
Csúcs ez a snowboard élmény!
Kép forrása: www.nassfeld.at
Galériáért katt a képre!

A jelenlegi hóviszonyok tökéletesek, sőt további havazás is várható a napokban! Ha saját szemeddel is látni akarod milyen az aktuális hóhelyzet, kattints a Hójelentés menüpontunkra!

Hála az egyedi mikroklímának, Nassfeld a teljes téli szezonban bizonyítottan hóbiztos síterepnek számít. A délről áramló csapadékos hidegfront erős havazást hoz, amely Karintiának ebbe a szegletébe vonzza a boardosokat is.

(Hirdetés)

5% kedvezmény a nassfeldi felnőtt síbérletek árából!  

 

snowboard paradicsom..

Nassfelden mondhatni snowboard-paradicsomi állapotok uralkodnak, már ami a lehetőségek számát illeti. A boardosoknak nemcsak a sípálya adta lehetőségek állnak rendelkezésükre, hanem az akadályokkal teletűzdelt snowpark, valamint a kimeríthetetlen freeride pályák, amik kihívást jelentenek mindenkinek. Nassfelden szerencsére számos olyan freeride zóna van, ahol a gyakorlott és tapasztalt snowboardosok hódolhatnak ezen szenvedélyüknek és élvezhetik a board alig hallható surrogását a friss porhóban.

Nem beszélve a sok természetes ugratóról és erdei csiki-csukikról, amelyek lépten nyomon a sípályák közt elterülő erdőfoltokban lapulnak, várva arra, hogy a kalandra éhező snowboardosok felfedezzék őket.

(Hirdetés)

Síelj Nassfelden 3-4-5-6 vagy 7 napot síbérlettel együtt már 

40 euró/éj ártól az akciós „Nassfeld SkiHit” csomaggal! 



Bazi nagy ugratók

snowpark, 10-15 profin felépített elemmel, egy sok focipályányi, jól elkülönített területen kapott helyet. Az igazán menők a 8-14 méteres kickerline-on (értsd: bazi nagy ugratókon) villoghatnak, miközben a síliftről hüledezve néznek a többiek.”

Az persze már csak hab a tortán, hogy a 110 km-es sípályarendszerből 99 km kék és piros így bőven van lehetőség szlalomozni a síelők között a pályákon is. Személyes tapasztalatunk szerint a legjobb hó és a legkisebb tömeg a Trokofelbahn felvonó környékén vannak. Aki kezdőktől mentes helyet keres, arra kutasson.


Ne feledd az akciós ajánlatokat, válaszd ki a legmegfelelőbbet és irány Nassfeld:

(Hirdetés)

Nassfeld GYEREKEKNEK INGYENES! 

Felnőtteknek már 43 Eur/éjtől.

További információ ITT ->>>

(Hirdetés)

3 = 4 AKCIÓ! 1 éjszakát ajándékba adunk Nassfelden! 

(Hirdetés)

NAPSÜTÖTTE SÍ AKCIÓ NASSFELDEN már 40 euró/fő-től


 

Részletekért, ajánlatkérésért hívd a budapesti Nassfeld Irodát a +361 329 6355 telefonszámon vagy írj emailt a magyar@nassfeld.at email címre és a Nassfeld szakértő utazási tanácsadók megtalálják Önnek a legkedvezőbb ajánlatot!


Kapcsolat:
Nassfeld Iroda Budapest
1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10
Tel: +361  329 6355
magyar@nassfeld.at
www.nassfeld.at/hu

Hirdetés