Menü

Hozzászólás 0

SZÁLLÁS   SZLOVéNIA

Hotel Cerkno***

Foglalás

5282 Cerkno, Sedejev trg 8.
+38 6 5374 3400
Fax: +38 6 5374 3433
info@hotel-cerkno.si
www.hotel-cerkno.si

Tesztelve - Megvolt

Apa ez a szállás olyan modern!

3 gyerekkel teszteltük a szállodát és meg kell mondjam elégedetten távoztunk. A hotel folyamatosan újul meg. A 3. emelet teljesen felújított, az első kettőt kicsit belengi a retro érzés viszont van terasz. Az étterem és a lobby teljesen új, modern és tágas, ami teljesen lenyűgözte a gyerekeimet.

Olvasd el a beszámolót!

 • Wellness

  Beltéri medence, szauna, fitnesz stúdió, termálvizes medence.

 • Gyerekbarát szállás

  Gyerekágyat kérésre beállítanak a szobába, az uszodában gyerekjátékok, az étteremben gyereksarok.

A Budapesttől kb. 550 km-re található Cerkno szálloda kellemes, otthonos hangulatával inkább családi szállóhoz hasonlít, semmint egy 180 személyt befogadó hotelhez.

Télen a szálloda legfőbb vonzereje a tőle kb. 10 km-re található Cerkno síközpont, amely az egyik legmodernebb és ezzel együtt a legbarátságosabb síterep Szlovéniában. Az összesen 18 km hosszúságú, jól karbantartott pályarendszer minden kategóriájú síelő igényeit kielégíti. A gyerekek számára külön gyakorlópályát alakítottak itt ki, a sífutók pedig az 5 km hosszú sífutó ösvényen róhatják köreiket. Kevesebb hó esetén pedig bevetik a hóágyúkat, hogy a síelős élményeket semmi se korlátozza.

 

A legjobb síközpont Szlovéniában
A 900-1291 m magasságban elhelyezkedő síközpontot 2010/11-ben, 2011/12-ben és 2012/13-ban a legjobb szlovén síterepnek választották meg.

A síközpont tetején található alpesi hüttében a 6 luxuskategóriás apartman mellett, önkiszolgáló étterem működik, amelyben minden étel helyi összetevőkből készül, sőt vegetáriánus menü is kapható.


Sípálya szolgáltatások
A sípályán síiskola is üzemel, az oktatás felnőttek és gyerekek számára egyéni és csoportos keretek között zajlik. A helyszínen továbbá síkölcsönző, síszerviz, snow park, síóvoda, szánkópálya is elérhető, valamint házi versenyek szervezésére is van lehetőség.


Szállodai szolgáltatások
A szállodában a korszerűen berendezett szobák erkéllyel és klímaberendezéssel vannak felszerelve, egyes szobák mozgássérültek igényeit is kielégítik. A szálloda vendégei 
termálvizes fedett medencében (25mx13,5m), illetve a finn, herbál és infra szaunában pihenhetik ki a nap fáradalmait vagy akár folytathatják a sportolást a fitnesz teremben, a tenisz-, kosárlabda-, röplabda- és tollas pályákon. 

Hotel Cerkno Forrás: (c) Hotel Cerkno
Galériáért katt a képre!
 


Nyáron a bringázásé és a túrázásé a főszerep
A hómentes időszakban a hotel közelében számtalan turista- és kerékpárút húzódik, így túrázásra, kerékpározásra, nordic walkingra, természeti és kulturális nevezetességek megtekintésére (Bolnica Franja- Franja partizán kórház, Arheološki park Divje Babe - Archeológiai Park, Cerkljanski laufarji – a busókra emlékeztető télűző jelmezek bemutatója) szinte korlátlan lehetőség kínálkozik.

Sípályák Hotel Cerkno*** vonzáskörzetében

Sípályák

  Foglalás

  5282 Cerkno, Sedejev trg 8.
  +38 6 5374 3400
  Fax: +38 6 5374 3433
  info@hotel-cerkno.si
  www.hotel-cerkno.si

  Szólj hozzá!

  Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
  Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
  Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.