Hirdetés

Hirdetés

Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Loser

Loser

Sípályák 16.0km 11.0km 2.0km
Távolság BP-től 521km
SZEZON   december - április
Magasság   800 - 1800m
FELVONÓK 3 CSÁKÁNYOS 4 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2016.03.25

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2016.10.25

Loser sípálya információk

Loser-letesztelve! 

A hivatalosan a bemutatkozás ez:

Egy napos, látványos síparadicsom vár egy felejthetetlen téli élményre. A mély porhóval megáldot lejtőket a snowboard és a freestyle kedvelői biztosan imába foglalják. Ezen a barátságos vidéken, melegszívű emberek gondoskodnak arról, hogy az odautazóknak egy igazi, alpesi, téli pihenőben legyen részük.

Loser, mely az impressziók és érzelmek hegyeként ismert Ausztriában, 1000 méterrel a tengerszint felett, álomszerű síélménnyel varázsol el! Altaussee változatos síterületén valamennyi síelő megtalálhatja a számításait.

Családbarát sípályákat, lendületes lesiklási lehetőséget biztosít a FIS-lesiklópálya, vagy próbáld ki a Sandling hegyen található Európa Kupa pályákat. A napfényes Loser fennsíkon snowboardosok, freeski őrültek örülhetnek a mélyhó kínálta határtalan szabadságnak.

A kényelem érdekében, vadonatúj és befedhető négyszemélyes, illetve hatszemélyes ülőfelvonóval szállítanak fel Téged a síterület legmagasabb részeibe. A színfalak mögött pedig hóágyúk segítségével gondoskodunk a hóbiztos síélményekről.

A sírégió megkülönböztetőjegye a csodálatos kilátás, amely megnyitja előtted a Loser egyedülálló hegyi panorámáját. Engedd, hogy a tekinteted elkalandozzon a csillogó Dachstein gleccseren át egészen a távoli Großvenediger hegycsúcsáig, raktározd el magadban ezeket az impressziókat és vidd haza magaddal! A napfényes kilátások, izgalmas sípályák világát azonban már most otthonodban élvezheted!

 

És tényleg!

Saját tapasztalatból mondhatjuk, hogy ez mind igaz. Altaussee télen is gyönyörő, hát még nyáron! Ki ne hagyjátok a pékséget a faluban!

Loser sípályának pedig tényleg van valami varázsa! A falu fölött egy völgyben helyezkedik el. A sífelvonól innen indulnak a 2 szemközti hegyre. Nagy előny, hogy néhány felvonóval igen sok pályát síelhetünk be! 

Külön élvezetet adnak a Hagan Lodge apartman házai, szétszórva körbeölelik a felvonókat! 2 szintes, rendezett, a legmagasbb szintű szolgáltatásokkal (wifi, szauna, hatalmas fürdő és nappali, dolgozó és olvasó rész a hálóban...) kínált apartmanházaknál jobbat még próbáltunk ki!

Loser síbérletárak

1 nap
Felnőtt   37,5 €
Gyerek   16,0 €
15,0 €
37,5 €
51,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Loser vonzáskörzetében

Loser szálláskereső


Extrák

Funpark

Útvonal Loser sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Loser ...

JÁRTÁL MÁR LOSER SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!