Szállj meg és síelj úgy, ahogy csak akarod!

Szállj meg és síelj úgy, ahogy csak akarod!

Spirit Slovenia
2015/01/12
Tervezd síelésed barátokkal vagy családdal, válaszd a kicsi vagy nagy szlovén síterepeket, kedveld akár a hoteleket vagy az erdőbe rejtett kis faházakat.. lehetőségeidnek csak a fantáziád szab határt!
Hirdetés

Szlovénia télen bővelkedik természetes hótakaróban és pályaszállásért sem kell a szomszédba menni, hiszen az érintetlen természet közepén, a sípályáktól nem messze várnak a barátságos, vendégszerető szálláshelyek. 

Szlovénia változatos tájainak köszönhetően a világ országai között élmezőnyben szerepel a téli sportok terén. A rendszeres téli versenyek rendezése mellett, modern síközpontok összesen több, mint 300 sípályakilométerrel és 280 km sífutópályával várják a téli sportok szerelmeseit. Nagyjából minden nagyobb település közelében található egy-egy síközpont.

Mariborsko Pohorje sípálya Forrás: www.rusevec.com
Mariborsko Pohorje sípálya
Kép forrása: www.rusevec.com
Galériáért katt a képre!

A téli szezon decemberben kezdődik és általában áprilisban ér véget. A legnagyobb síterepek Krajnska Gora, Mariborsko Pohorje, Rogla, Krvavec, Cerkno, Vogel, Golte és Stari Vrh. A nagyobb sípályák mellett pedig több, mint 30 kisebb síterep is a vendégek rendelkezésére áll. A síelés után pedig kellemes ellazulást ígér a wellnessben a pezsgőfürdő és a különböző szaunák vagy pedig a termálvizes medencékben való fürdőzés.

Az egyes síközpontok nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a családok minden tagja élvezze az itt töltött időt, ezért síbérlettel és különféle szolgáltatásokkal kombinált kedvezményes csomagajánlatokkal igyekeznek a vendégek kedvében járni.

Érdekel milyen, amikor a sípályákról folyamatosan rálátsz a Triglavra vagy sötétedés után éjszakai szánkózásra indulsz?

A Vogel hegy lábánál és a Bohinji tó partján található Hostel Pod Voglom családok, baráti társaságok ideális kiindulópontja lehet, ahol az ajánlatban a síbérlet és hótalpak bérlésének költsége is szerepel!


Igeen, látni akarom az ajánlatot!  ->>



Szívesen megmutatnád az új síruhádat Mariborsko Pohorjén
, a szlovénok egyik legkedveltebb síterepén? Ezzel együtt kikapcsolódnál esténként a wellnessben vagy a kaszinóban is?

Az 5*-os Habakuk szálloda közvetlenül a Pohorje fennsík alatt található, erdőkkel körbevett gyönyörű természeti környezetben, közel a sípályákhoz. Az ajánlatban síbérlet, wellness és fitnesz terem belépő, valamint sok egyéb mellett, ingyenes shuttle szolgáltatás is benne foglaltatik.


Igen, érdekel, milyen egy 5*-os szállodából indulni minden

nap a sípályára!
  ->>



Szánkózás a legkisebbeknek is Forrás: www.jakec.si
Szánkózás a legkisebbeknek is
Kép forrása: www.jakec.si

Galériáért katt a képre!


Pici gyerekekkel érkezel és abszolút családi szállást keresel, ahol őket is lefoglalhatod, a nagyobbakat pedig síiskolába küldheted?

A 3*-os Hotel Jakec szintén a Pohorje hegy lábánál, ám annak délkeleti részén található és a Bistrica Pohorje kis sípályája is itt található. A családbarát szállodában a kicsiket játszószoba várja, a konyha remek és a felnőtteket négyféle szauna és pezsgőfürdő kényezteti.


Hohó, ezt nekem találták ki! Lássuk csak az ajánlatot!  ->>

 

Olyan vagy, aki a természetbe való teljes visszavonulást részesíti előnyben és szívesen laknál öko rönkházban az erdő mélyén?

Számodra tökéletes választás a Ruševec apartmanház**** és az öko faházakból álló Green Village, ahol 1100 méteres magasságban zavartalanul élvezheted a pohorjei lucfenyő-erdő csendjét és a hóesés minden örömét. A szállásról ingyenes buszjárat visz Mariborsko Pohorje síközpontjába, ahol kedvezményesen válthatod meg a síbérletedet.


A természet csendje és a rönkházak a gyengéim.. Máris

indulnék, hova is kell menni? 
->>



Ruševec öko faház Forrás: www.rusevec.com
Ruševec öko faház
Kép forrása: www.rusevec.com

Galériáért katt a képre!

Vagy válaszd a Logar völgyet sífutáshoz, téli túrákhoz, szánkózáshoz, jégfalmászáshoz!

Hát igen, hm.. itt síelni nem lehet.. DE minden mást igen! Ha eltöltenél néhány aktív napot az egyik legszebb és legvadregényesebb szlovén völgyben, ahol szinte a legtöbb az 1 km2-re eső megfagyott vízesések száma, válaszd a Logar völgyet és válassz a többféle hangulatos szálláslehetőség közül!

Igen, érdekel a Logar völgy, nagyon izgalmasan hangzik a

program!
  ->>



És végül, de nem utolsó sorban: családi síhétvége Mariborsko Pohorjén, sok programmal, maribori szállással!

2 felnőtt 1 gyermek vagy 2 felnőtt két gyermek érezheti magát igazán remekül a sípályákon, ahol az éjszakai síelést is ki lehet próbálni, valamint a csomag - és gyerek park belépőt is tartalmaz, nem beszélve a szaunázásról.


Lássuk csak ezt a csúcs síelős hétvégét!  ->>



SPIRIT Slovenia, Slovenian Tourist Board

Logo Forrás: www.slovenia.si
Logo Forrás: www.slovenia.si
 

Hirdetés