Síelj a karácsonyfa alatt

Síelj a karácsonyfa alatt

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/11/24
Élményt ajándékozni most nagyon menő, a síelés is az, tehát...
Hirdetés

Miért ne lepnénk meg magunkat és családunkat Karácsonyra egy síeléssel? Ausztria Karácsonykor is tökéletes feltételeket biztosít a síelés szerelmeseinek a sportoláshoz és a kikapcsolódáshoz egyaránt, hiszen a sípályák sokszínű programokat kínálnak. Az európai színvonalú lachtali, schladmingi és nassfeldi sípályák bármely korosztálynak életre szóló élményt garantálnak ebben az időszakban. Hazánkban, az utóbbi években sajnos ritkán lehetett részünk fehér karácsonyban, viszont az osztrák hegyek ilyenkor felveszik téli ruhájukat és hófehérbe öltöznek, így a síelés mellett mindannyiunk, de leginkább a gyermekek számára csodálatos érzés a havas fenyves-erdők között karácsonyozni.

A Sissi park pályaszállás apartmanok kitűnő választás a karácsonyi síeléshez, hiszen amellett, hogy közvetlen a sípályák mellett fekszenek, varázslatos karácsonyi hangulatot biztosítanak és még ajándékokkal is kedveskednek a Karácsonyt itt töltő vendégeknek: apartmanonként bekészített karácsonyfa, karácsonyfadíszek, szaloncukor, kézműves bejgli.

 

Karácsony 1650 m magasan

Lachtal

Lachtal Forrás: Sissi Park
Lachtal Forrás: Sissi Park

 

Lachtal Magyarországról mindössze néhány óra alatt elérhető, ezért is kedvelt téli üdülőhely a magyarok körében. Akik szeretik, hogy egy osztrák síterepen kényelmesen, akár magyarul is rendelhetnek az étteremben vagy kérhetnek információt a recepción, azoknak ajánljuk kifejezetten Lachtalt. Ideális síterület a családosok számára is, hiszen gyermekpálya és számos érdekes gyermekprogram várja a legkisebbeket, mely varázslatossá teszi a téli kikapcsolódást.

A 4+ csillagos Sissi Park pályaszállás három épületében 22 db exkluzív belsőépítészeti kialakítású apartmannal várja vendégeit. A festői hegyvidék csodálatos panorámáját saját, déli fekvésű, napos teraszukról élvezhetik az idelátogatók.

 

Megnézem

  


 

Karácsony egy hangulatos erdőszéli falu lábánál

Schladming Haus

Schladming Forrás: Sissi Park
Schladming
Kép forrása: Sissi Park

 

Az ausztriai Stájerország északi részén fekvő Schladming-Dachstein sírégió Ausztria egyik legnagyobb és legelegánsabb síparadicsoma. Nyolc télisport-központja sokszínű ajánlatokkal, stájer vendégszeretettel és hagyományőrző légkörrel várja a felüdülni vágyókat. Összesen 123 kilométernyi sípálya és 44 modern felvonó gondoskodik a határtalan téli élményekről – éjjel-nappal!

Itt találhatók a Sissi Park**** pályaszállás apartmanok Hausban. A minden igényt kielégítő, változatos alapterületű, modern berendezésű szaunás apartmanok közvetlenül a síliftek és a sípályák mellett helyezkednek el, és erkély vagy terasz tartozik hozzájuk.

 

Megnézem

  


 

Karácsony rusztikus faházban

Nassfeld

Nassfeld Forrás: Sissi Park
Nassfeld Forrás: Sissi Park

 

Nassfeld Ausztria egyik leghíresebb síparadicsoma az olasz-osztrák határon. A nassfeldi síterep modern liftjeivel, és több mint 100 km sípályájával az ország10 legjobb síterepének egyike. A terület időjárása külön csemege, hiszen sokkal több a napos órák száma, mint Ausztria északi részén, de mégis rengeteg hó esik télen.

A nappalis plusz két hálószobás Sissi park apartmanok 6 fő részére közvetlenül a Verbindungsabfahrt-Lärchenboden pálya szélén helyezkednek el. Az 1400 m magasan fekvő, parasztházakból átalakított rusztikus faházak meghitt hangulatot adnak a karácsonyi ünnepléshez.

 

Megnézem

  


 

Hirdetés