Posztó sícucc és faléc - SnowShow Hír

TalponSíelők
2012/02/20
Gyakorlatilag egy baráti síelésnek és iszogatásnak indult az egész, majd jött az ötlet...
Hirdetés



A TalponSíelők Sportegyesület 2012. február 4.-én rendezte meg az első téli rendezvényét, amivel első sorban a Zemplén Kalandpark népszerűsítése a cél.

 



 

Gyakorlatilag egy baráti síelésnek és iszogatásnak indult az egész, majd jött az ötlet, hogy öltözzünk be a régi idők öltözékébe, legyen az neon sárga kabát és pink nadrág, de belefér a posztó felszerelés és a fa síléc is. De, ha már beöltözünk, csináljunk rá versenyt , ha lesz verseny, hirdessük meg széles körben. Ebből aztán lett gyerekverseny, tombola és létre is jött az első SnowShow rendezvény.

A tombola fődíja egy 4 fős apartman, 5 nap 4 éjszakára + síbérlet + biztosítas

A helyszín adott volt, mivel az egyesületi tagok közül többen is Sátoraljaújhelyen születtek, így teljes mellszélességgel mögénk ált a Zemplén Kalandpark . Felkerestünk több lehetséges támogatót is, aki teljes meglepetésre elég bőkezűen támogattak minket, kezdett összeállni minden.

 



 

Az időjárás nem volt kegyes hozzánk ( -16 fok és 40 km/h szél)ezért sajnos elmaradtak a nagyszámú érdeklődők, inkább volt családias hangulatú, mint sem söldeni VK futam hangulatú. Azok a gyerekek, akik elindultak a verseny nem csalódtak, minden indulót értékeltünk, az elsőket kupával és éremmel, de mindenki kapott egyedi grafikájú oklevelet. A gyerekek után rajthoz álltak a felnőttek is, Őket is hasonlóan jutalmaztunk az elért eredményükért. A sarkvidéki időjárás meghiúsította a retro versenyt is, de azért páran dacoltak az elemekkel és beöltöztek.

Jövőre is lesz SnowShow, a „bigger-better” szellemében!!!
Hirdetés