Itt van az ősz, itt a sötét újra – Silva fejlámpa akció! Hír

www.compass-sport.hu
2008/09/17
Akik valaha használtak, vagy jelenleg is használnak fejlámpát, nagyon jól tudják milyen jó megoldás egy nagy fényerejű lámpa a homlokukon. Te még nem próbáltad??? Itt az ideje, hogy még a téli sötétség beköszönte előtt, gyorsan beszerezz egyet magadnak!
Hirdetés

Az ősz beköszöntének egyik nagy hátránya, a nappalok rövidülése és az esték meghosszabbodása. Ilyenkor már 5 - 6 óra körül besötétedik , ami nem kedvez a késődélutáni, vagy esti szabadtéri tevékenységekhez . Pecásoknál az esti horgászat , sportolóknál a késődélutáni - esti futás , vagy akár a munkából történő hazakerékpározás , már sajnos nem a megszokott nyári napsütésben történik. A jól láthatóság mellett, a jó látás is nagyon fontos mindennapi életünkben, legyen szó egyszerű közlekedésről, kedvenc sportunk gyakorlásáról , vagy hobbinkról, ami az ősz közeledtével egyre szűkebb keretek közé szorul.

Rengeteg megoldás létezik ezen nehézségek, kényelmetlenségek megoldására. Láthatóságunkat megoldhatjuk fényvisszaverő prizmákkal, láthatósági mellénnyel, ám a jó látást, csak jó minőségű lámpával érhetjük el. 

 



 

Horgászathoz, vadászathoz, barlangászáshoz, sziklamászáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz kézenfekvő megoldást jelent a fejlámpa használata , hiszen a mai Silva fejlámpák kényelmesen hordhatóak, használat közben nem zavarják viselőjét és a lehető legjobb fényt biztosítják. Ha már a kerékpározás nál tartunk, arról se feledkezzünk meg, hogy míg a fix szerelésű „kormánylámpánk” csak magunk elé, az első kereket és az az előtt lévő 2-3 méteres területet képes bevilágítani, egy jó fejlámpa mindent fénybe borít, amire csak ránézünk. Teszi ezt nem csak a közvetlen közelünkben, hanem akár 60-70 méter távolságban is, köszönhetően az igazán fejlett technológiáknak. Bizonyára Veled is előfordult már, hogy esti, erdei kerékpározás közben, az út fölé benyúló ágak bizony meg-megsuhintották az arcodat, esetleg sérüléseket okozva ezzel. Egy jó minőségű fejlámpával ez a szituáció szinte elképzelhetetlen.

Akik valaha használtak, vagy jelenleg is használnak fejlámpát, nagyon jól tudják milyen jó megoldás egy nagy fényerejű lámpa a homlokukon.

 

Te még nem próbáltad??? Itt az ideje, hogy még a téli sötétség beköszönte előtt , gyorsan beszerezz egyet magadnak! A Compass-Sport stábja tud jó megoldást Neked, hiszen azon dolgozunk, hogy szabadtéri tevékenységedet bármilyen körülmények között, kényelmesen és zökkenőmentesen űzhesd.

 

Éppen ezért vittük le három slágerterméknek számító fejlámpánk árát, remélhetőleg minden fényre szomjazó, leendő fejlámpa felhasználó megelégedésére. Nézz be hozzánk, vagy kattints ránk és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb Silva fejlámpát , hogy a sötétben végzett tevékenységed zökkenőmentes és örömteli legyen! 

 

Silva L1 fejlámpa most 22 900Ft helyett, csak 18 900Ft

 

Silva L1 MidNite fejlámpa (ajándék futószettel) most 22 900Ft helyett, csak 18 900Ft  

 

Silva L4 MidNite fejlámpa (ajándék karabineres tájolóval) most 6 900Ft helyett, csak 4 990Ft

 

Fejlámpáinkról további információt ide kattintva olvashatsz

 

Látogasd meg új weboldalunkat, mely jelenleg még tesztüzemben működik, de webes vásárlásra, megrendelésre már lehetőséged van.

 

www.multinavigator.hu
Hirdetés