Az ország legnagyobb jéghegye a Nyugatinál... Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/10/26
... és jacuzziban fürdőző Katus Attila. A jéghegy csúcsára a sztáredző tűzi ki a HÓ-SHOW hivatalos zászlaját, majd levetkőzik és beleül a téren felállított jacuzziba átmelegedni négy gyönyörű, fürdőruhás lány mellé.
Hirdetés

Nem hétköznapi eseménnyel harangozza be a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont az idei HÓ-SHOW rendezvényt, amikor is 2009. október 29- én felépíti Magyarország legnagyobb jéghegyét a budapesti Nyugati téren . A meglepő látványosság házigazdája Katus Attila lesz, aki az aerobic mellett a téli sportoknak is szívesen hódol.

 

A jéghegy csúcsára a sztáredző tűzi ki a HÓ-SHOW hivatalos zászlaját, majd levetkőzik és beleül a téren felállított jacuzziba átmelegedni négy gyönyörű, fürdőruhás lány mellé.

A meglepetéseknek ezzel még nincs vége, a rendezvényen gazdára talál egy értékes snowboard , melyet az nyer meg, aki a legtöbb jeget hozza a helyszínre.

Már előző nap húsz síruhás fiatal járja majd a várost, hogy mindenkit arra buzdítson, látogasson el 16 órára a Nyugati térre és bulizzanak a sípályák hangulatában. A megfelelő zenéről DJ gondoskodik.

 

A tél szezonnyitó rendezvénye a HÓ-SHOW idén november 6. és 8. között megújult programokkal, sztár fellépőkkel és száznál több kiállítóval várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 



 

A HÓ-SHOW szervezői idén is mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb hangulatban, a legtöbb szakmai segítséggel és igazi kedvcsináló programokkal indítsák az idei síszezon t. A több, mint száz kiállítóval büszkélkedhető esemény még jóval a téli szezon beköszönte előtt szeretné a téli sportok szerelmeseit elkalauzolni a síterepek , szálláshelyek, sportszermárkák választékának rengetegében.

A kiállítás idei díszvendége Szlovákia . Szlovákián kívül a hazai lakosság körében népszerű, Magyarországról viszonylag gyorsan és egyszerűen elérhető síterepekkel rendelkező országok, mint Ausztria, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Franciaország és Olaszország is önálló kiállítóként képviselik majd magukat. A téli utazás helyszínének kiválasztása után, a megfelelő felszerelések beszerzéséhez a már megszokott óriási választék, és csak a HÓ-SHOW -hoz köthető akciók állnak a látogatók rendelkezésére.

 



 

Azonban azok is jól fognak szórakozni, akik nem vásárolni, hanem nézelődni látogatnak ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területére, hiszen a jó hangulatról Sub Bass Monster koncertje mellett egy valódi svájci hütte, rendhagyó divatbemutatók, sífutópálya, korcsolyapálya, indoor sípálya, slide bemutatók és celeb hoki gondoskodik majd.

Az aktív pihenést kiegészítő SPA&WELLNESS programok rajongóira is gondoltak a szervezők, ezért a HÓ-SHOW-hoz kapcsolva társkiállítást szerveztek a témának.

 

A szakmai konferenciák mellett, melyeket a Magyar Turizmus Zrt és az International Wellness Institute támogat, lesz hagyományteremtő utazás árverés, ingyenes szűrőprogramok, tanácsadások , kipróbálhatnak a látogatók különféle masszázs technikákat, fitness órát látogathatnak és kérhetik személyi edző tanácsait . Mindezek felett öt szerencsés hölgyet a kiállítás kezdetére egy profi sminkesből, fodrászból, kozmetikusból és stylistból álló csapat teljesen átváltoztat. Akinek ez még mindig nem elég, azok gyönyörű lovas kiállítást is láthatnak ugyanitt az EQUIFEST keretein belül.

 

A látogatók között a szervezők soha nem látott számú értékes nyereményeket sorsolnak majd ki (síutakat, sí és snowboard felszereléseket, wellness hétvégéket )!

A nyeremények mellett a színes programkavalkád és a kiállítók kiemelkedően magas száma tehát idén is garantálja azt a nemzetközi színvonalat, amiért érdemes lesz november 6. és 8. között ellátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területére.
Hirdetés