Menü

2016.10.05.     Hozzászólás 0

Francia Idegenforgalmi Hivatal

Apró örömök, csodás élmények Les Menuires síterepén

Les Menuires hatalmas síterepében azt szeretjük, hogy december közepétől április végéig hóbiztos, a pályákat főként napsütésben élvezhetjük, kényelmes pályaszállások közül választhatunk!


Verhetetlen ár-érték arány és számtalan sí- és síelés utáni tevékenység fogadja az ide érkezőket! 

De ami még ennél is jobb, az a síterep barátságos, kellemes légköre. Itt mindenki kiélvezheti a síterep adta apró örömöket is, melyektől igazán felejthetetlen élménnyé válik a síelés!


Les Menuires Forrás: (c) Gilles Lansard


Ámulatba ejtő

Les Menuires síterepe intenzív napokat ígér… 8 órakor már a Pointe de la Masse csúcson állhatunk és az első csúszásokkal egyből nyomot hagyhatunk a frissen előkészített hóban. A felkelő nap sugarai, a hihetetlenül friss és tiszta levegő, a lélegzetelállító panoráma megrészegíti az első síelőket.

 

Foglalási AKCIÓ:

1 hét apartman szállás + síbérlet már 194 Euró/főtől, 2017. február 1. előtti foglalás esetén!

Foglalj most és síelj kedvező áron!

 

Teljes kikapcsolódás

Ellazulni a jacuzzi forró vízében, elmerengeni az érintetlen hófödte csúcsok látványában… a feltöltődésre és a wellness élményekre is bőven van lehetőség a 3 Vallées (Három völgy) sícentrumhoz tartozó Les Menuires síterepén!
A Plan d’eau des Bruyères nyugalommal teli, természetes tája várja a túrázókat és a sífutókat… mely tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.


Önfeledt szórakozás a sípályákon

Síelni legjobb a család vagy a barátok körében, akikkel önfeledten szórakozhatunk. Hócsata, szánkózás a roc’n bob pályán, villámgyors bobozás, suhanás fatbike kerékpárral vagy elektromos hószánnal, … Les Menuires-ben mindenki újra gyerekké válhat  egy hétre!

Les Menuires Forrás: (c) Sophie Molesti DavidANDRE 


Adrenalin

Akiben él a versenyszellem, próbára teheti magát a Derby Bon Appétit vagy a 3 Vallées Enduro síversenyen. Az egészen kicsiket pedig a Piou-Piou falu várja. A legbátrabbak síoktató kíséretében vághatnak neki a pályán kívüli síelésnek az Yvoses vagy a Vallée des Encombres területén. Aki itt végigmegy, az büszke lehet magára!

 

Büszke helyiek, őszinte vendégszeretet

Les Menuires síterepén a síoktatók, a kereskedők, a szállásadók… nagy része a környékről származik, mely érezhető is a vendégszeretetükön! Érezni rajongásukat a síterep iránt, mely az elmúlt 50 évben hihetetlen gyors fejlődésen ment keresztül.
Az itteni emberek büszkék a gyökereikre, ragaszkodnak a szülőföldjükhöz és hatalmas lelkesedéssel mesélnek a hegyvidéki tapasztalataikról, mely biztonsággal és jó érzéssel tölti el az idelátogatókat.

Les Menuires Forrás: (c) Sophie Molesti DavidANDRE 


Jól tartott ötvenes

Az 50 éves síterep egyáltalán nem idejét múlt! Faházaira és 4 csillagos szállodáira egyaránt jellemző a funkcionalitás, a csodálatos hegyvidéki kilátás, melyek belső kialakítása napjaink ízlését tükrözik. Les Menuires sok nemzet körében nagy népszerűségnek örvend, így nemzetközi vendégkörrel büszkélkedhet, akik visszavágynak a csodás síterepre! 

Olvass többet a témáról: , francia alpok, Apró örömök, csodás élmények Les Menuires, franciaország

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.