7 nap, 11 fellépő, 100 km pálya, 2500 táborlakó Hír

Freeze
2012/01/19
Január 28. és február 4. közöttvár a FundangoFreeze Fesztivál Franciaországban
Hirdetés

Már csak néhány napot kell aludniés indul a Freeze Fesztivál partibusza Les Orres-be, ahol egy hétig garantált a pörgés . 100 km hosszú pálya, a legmenőbb klubok sztár Dj-i, szexi csajok, sármos„pasi vásár”, őrült sportvetélkedőkés a legjobb magyar snowboard bajnokok házi versenye: a folyamatos buli tuti receptje tálalva.

 



 

A deszka waxolva, napszemüveg előkészítve, koffeintabletták elcsomagolva: hagyd magad mögött az unalmas vizsgaidőszakot, és pattanj meg Te is a FundangoFreezeFesztiválra , ahol egy hétig elfelejtheted a szürke hétköznapokat!

 



   

Napközben az 100 kilométeres pálya, a sí-és fitneszoktatás, a Fun Park vagy profi Slide Show-k közül válogathatsz, ha azonban egy kis őrültségre vágysz, netán „gumicsirkén” száguldanál le a lejtőkön, akkor tiéd a lehetőség a hófoci, a hegyre futás, vagy a Red Bull Crazy Race cseppet sem szokványos versenyszámaiban.

 



 

Este pedig indul a party , ahol 11 Dj, többek között Funkerman, a Freestylers, Julia Carpenter és DJ Palotai pakolja hajnalig a lemezeket, amíg Te meghódítod a parkettet vagy azt a szexi csajt/srácot, akit már a pályán kinéztél magadnak. Másnap reggel még kinyújtod fáradt tagjaid az apartmanban, és kezdődhet az egész elölről.

A lényeg: felejtsd el, hogy alszol, és vedd ki a részed az egy hetes folyamatos pörgésből, és vigyázz, mert a FundangoFreeze Fesztiválkönnyen függőséget okoz! Bővebb információ ITT!  
Hirdetés