100% sí- és ínyencélmény = Téli újjászületés Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/11/21
Világbajnok sípályák, lélegzetelállító hófödte csúcsok és alpesi tájak, a boardosok paradicsoma: mi jut erről eszedbe? Persze, hogy Ausztria!

A síelés megszállott élvezetét hangulatos hütték forralt boraival és gőzgombóccal, az esti buli előtt pedig egy kényeztető wellnesszel koronázhatod meg. 

De hová utazz, hogy azt a „kis pluszt“ is megtaláld?

 

Világbajnok üdülés vár Rád Stájerországban. Kattints ide a FIS Alpesi Sívilágbajnokság pontos időpontjáért! A 4 hegyet – Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen és Reiteralm – összekötő sípályák többsége ekkor is nyitva áll. Élvezd a verseny egyedülálló hangulatát, a felújított pályákat, vagy szurkolj kedvenceidnek!

 

Ausztria
Ausztria

 

Napsütés és enyhe, de hóbiztos klíma: ez Karintia. A sílifteknél nincs sorban állás, így felhőtlenül élvezhetjük a 31 síterep több mint 1000 kilométernyi pályáját. Ne hagyd ki a "Familien-Euro”  egyhetes ajánlatát, így megtudhatod, mit kínálnak a családbarát Bad Kleinkirchheimben mindössze 1 euróért!

 

Ha kezdő vagy, próbáld ki a Mölltali-gleccser széles pályáit és a Ski & Board Academyt. „100 százalék napsütés, hó és síélmények!” 18 év alatt féláron síelhetnek a gyerekek, az ingyen síbérlet lehetőségeiért pedig kattints ide.

 


Nassfelden a jó hangulat garantált: Ausztria egyik legnagyobb hóparkja a snowboard- és freestylemegszállottak kedvence, a napozóteraszok és az ingyenes expressz síszervíz pedig már csak hab a tortán. Vedd le barátaidat a lábukról az “élő” képkeretbe rakott fotóddal a "Nassfeld-Kinoban"!

 

Mölltali-gleccser
Mölltali-gleccser

Mölltali-gleccser

 

A 2000 méter feletti Lungau 300 km pályarendszere abszolút hóbiztos, és az egyik legszebb osztrák völgypályával rendelkezik. Az új Speiereck 8 személyes lifttel 820 méternyi szintkülönbséget a korábbi 20 helyett csupán 7 perc alatt tehetsz meg.

 

 

Kelet-Tirolban olyan exkluzív pályászállások közül választhatsz, mint Gradonna****s Mountain Resort Châlet & Hotels vagy a Dolomiten Residenz**** Sporthotel Sillian. Nézd meg, hol kérhetsz ínyenc félpanziót!

 

Szereted a kényelmet? Akkor neked találták ki Kaltenbachban az ingyenes parkolóházat, ahonnan mozgólépcső segítségével juthatunk el a kabinos felvonóig. Síelés után pedig hagyd a felszerelésed a pálya melletti sítárolókban!

 

Kelet-Tirol
Kelet-Tirol

Kelet-Tirol

 

Az elegáns és stílusos Arlberg igazi sílegenda: St. Anton, a nemzetközi sí- és freeridevilág titkos tippje, Lech pedig egykor Diana hercegnő kedvenc síterepe volt. Itt biztosan nem kell egy nap kétszer ugyanazon a pályán lecsúsznod!

 

Szeretnél síelést nyerni Ausztriába? Kattints, válaszolj és nyerj!

 


Ausztria - megérkezni és újjászületni
Ausztria - megérkezni és újjászületni