Erősebbek vagyunk, mint a karbonlapát Hír

Kanyonraft.hu;http://www.kanyonraft.hu
2012/05/16
Mind közelebb kerülünk az EB-hez és mind előrébb jutunk a helyezésekben is
Hirdetés



"Hazai terepen" megrendezett Rafting Európakupán vettünk részt a hétvégén - sajnos nem azért hazai, mert Magyarországon rendezték, hanem mert azon a folyón zajlott, ahol a vadvízi túrákat szoktuk vezetni a Salzán, Ausztriában.

 

Direkt csináltuk Ezt direkt csináltuk! Versenyen kívül a borulásos szituációk megoldását gyakoroltuk... de tényleg :)

 

A magyar zászló vastagon lengett a pálya felett, mert a Kanyonos felnőtt és ifi csapat mellett a hedonista férfiak négyese és a Rafting.hu hölgyek is odaálltak a rajthoz. Nagyon nem is csűrném-csavarnám a dolgot, annyi bizonyosan látszik, hogy az európai folyókon újra magunkra találtunk és a felkészülésünknek megfelelően egyre javuló esélyekkel indulunk neki minden napnak. A Világ legjobbjaival megmérkőzve gyönge hajszálon múlott a dobogós helyezés, a németek, a csehek és a brazilok(!) ez alkalommal még be tudtak férkőzni elénk head2head-ben és down riverben. A páros viadalban kiderült, hogy ha egy karbonlapátot két egymással versenyző hajó közé szorítunk, akkor bizony az os ztódásnak indul :(

 



 

Az idei versenyévre alakult ificsapatunk a tapasztalatszerzés mellett egy előkelő down river 7. helyet is magáénak tudhat, a hedonisták több ellenfelet is maguk mögé tudtak utasítani, míg a magyar lányok egy gyönyörű ezüstérmet szereztek szlalom versenyszámban.

A következő megmérettetés a közeli Dunacsúnyban lesz a most következő hétvégén. Odatesszük magunkat!

www.kanyonraft.hu

 

Eredménylista:
Hirdetés