Tesztnap Csillebércen Hír

Mozgásvilág.hu
2011/10/17
Több mint 150-en bicikliztek a Mozgásvilág Virtuális Sport Klub 2012-es tesztnapján.
Hirdetés
Szombaton hűvös, de napos idő fogadta a Csillebércre látogatókat, és azokat, akik azzal a céllal érkeztek, hogy Specialized, Merida, Bionicon, Focus, vagy az AM Bringa fekvőbringáit elvigyék egy tesztkörre . Az eseményünket végig a jó hangulat jellemezte, melyről Bíró Ádám gondoskodott.
 
81930-A-Specialized-h-za-t-j-n.JPG
 
A látogatóink egy gyors regisztráció után kaptak egy Horalky szeletet , majd megcélozták a standokat, hogy ne csak megfogják a kiállított darabokat, de a bukósisakot felcsatolva ki is próbálják őket a tábor erdős részén kialakított pályán. A márkáknál töltött esetleges várakozási idő alatt, mindenki megkóstolta, hogy milyen egy igazi Nahrin Isotea , továbbá kipróbálta, hogy milyen érzés egy Deuter hátizsák viselése. Aki pedig különleges élményre vágyott, az a fekvőkerékpárokat is megjáratta, persze csak a közeli beton pályán!
 
81930-AM-Bringa-s-Paraferee.JPG
 
A tesztcentereknél egész nap pörgött az élet és egymást érték a tesztkörök. A túravezetők a nap végére elég sűrűn jártak Horalky nápolyiért , ami nem csoda, hiszen sokan igen „kemény” próbának vetették alá a gépeket, és nem visszafogott tempóban igyekeztek mindent megtudni a jövő évi modellekről. A nap két fénypontja a tombola volt, melyre a regisztrációnál felvett és helyesen kitöltött tesztlapokkal lehetett nevezni. A legszerencsésebb tesztelő egy Deuter hátizsákkal lett gazdagabb, de több póló, kulacs, karkötő és vásárlási utalvány is boldog gazdára talált.
 
81930-Bionicon.JPG
 
A napot Kovács Tamás, a Bike Fun Hungary képviselője, így értékelte : „ Ez egy korszakalkotó esemény volt hazánkban ! ”
Reméljük igaza van! Egy biztos, érdemes minket figyelni, hiszen lesz még hasonló rendezvényünk!
 
81930-Merida-stand.JPG
    
  
81930-Focus.JPG  
    
A tesztnapról több képet láthatsz  a Faceboo kon !
Köszönjük a Csillebérci Szabadidőközpontnak és a  Budapest Normaparknak az együttműködést!
  
Hirdetés