Teszteld a világ legfejlettebb technológiáit Hír

Rudy Project
2016/09/07
Szeptember 24-én, a Mozgásvilág.hu Tesztnapon a Rudy Project újdonságai is kitesznek magukért: bemutatkozik az  aerodinamikus sisakok új generációját képviselő BOOST01 és a  vadonat új FOTONYK szemüveg is!
Hirdetés

Sokadik éve már, hogy ha szeptember, akkor Mozgásvilág.hu Tesztnap, ahol ingyenesen próbálhatod ki a következő évi Rudy Project kerékpáros és futó újdonságokat. Ez idén sem lesz másként, csak a helyszín változik - szeptember 24-én a Kamaraerdőt vedd célba!

Boost 01 Forrás: Rudy Project
Boost01 sisak
Kép forrása: Rudy Project
 

Fuss, tekerj – tesztelj!

A több mint 30 éves múlttal rendelkező olasz gyártó termékei fejlesztéséhez nem csak a világ legfejlettebb technológiáit használja, hanem a sportolók visszajelzéseit is alapul veszi. Így készülhetnek olyan termékek, mint például a sportszemüvegek etalonja címet viselő TRALYX, vagy az aerodinamikus sisakok új generációját képviselő BOOST01.


Az idei tesztnapon nem csak ezeket a modelleket próbálhatod ki, hanem a vadonat új FOTONYK szemüveget is, mely vagány dizájnjával és kiemelkedően jó ár-érték arányával fog hódítani!

Fotonyk napszemüveg Forrás: Rudy Project
Fotonyk napszemüveg
Kép forrása: Rudy Project



A látáskorrekcióval élők se hagyják ki a Rudy Project sátrát! Ha aktív életet élsz, nem kell kompromisszumot kötnöd szemed védelmében! Nézd meg a különböző sport dioptriás lehetőségeket, melyek a megszokott Rudy Project minőséget és komfortot nyújtják számodra!

Kíváncsiságod pedig jutalmazzuk!
Hogy mivel? Kattints és nézd meg a részleteket >> <<

 

Hirdetés