Spiuk - Profi bringás élmény megfizethető áron Hír

Spiuk - Profi bringás élmény megfizethető áron Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/04/08
Könnyen megszerethető kerékpáros felszerelés

A spanyol Spiuk cég termékei itthon pár éve kaphatóak, de jó eséllyel hamar népszerűvé fog válni a márka kerékpáros és triatlonos körökben (ahogy spanyol-, francia-, és számos más országban a világon már régóta az). Azon kívül, hogy egy kellemesen színes, "gúdlúking" termékpalettáról van szó, technikai megoldásaiban (és azok árkategóriájában) is figyelemre méltó.

Első sorban kerékpáros cipői és fejvédői úszkálnak a népszerűségben, de szemüveget, ruházatot és egyéb kiegészítőket is készítenek.

 

Spiuk kerékpáros cipők

A Spiuk kerékpáros cipőinek fő erénye, hogy

topkategóriás cipőkben megszokott technológiák és megoldások köszönnek vissza a jóval alacsonyabb árú, elérhető modellekben is,

mint például a lábra süthető felsőrész, a szellőzőkkel ellátott talp és a sportosan elegáns megjelenés. Országúti és mountainbike modellek mellett egy igazi mindenest és egy kifejezetten triatlonosok számára készült példányt is bemutatunk.

 

Spiuk Risko

Sícipőknél biztos hallottál már arról, hogy a lábadra formálják, a lábadra "sütik" a cipőt, hogy pontosan kövesse a futóműved formáját. Nos, ugyanez a technológia a kerékpáros cipőknél is létezik, sőt, mégcsak nem is kell a csúcsmodellt választanod ezért az extráért. A felsőrész hőre lágyuló anyagát sütőben felpuhítva, majd a lábadra illesztve egy 100%-ig hozzád passzoló cipőt fog eredményezni. A risko egy erős zárrendszerrel van ellátva, amihez két különböző hosszúságú csat isjár, hogy minden lábfomához igazodjon.

 

spiuk-risko-1-.JPG
spiuk-risko-1-.JPG

 

37.990 Ft

 

Spiuk Compass

A Spiuk túrázóknak szánt modellje a széles körben elsimert Vibram talpával biztosítja a kényelmes járást és a hatékony kerékpározást. A cipőfűző mellett az erős tépőzáras rögzítés kellően hatékony, a cipő felső része vízálló belső membrános rendszerű. Gyakorlatilag bármelyik évszakban, mindenféle terepen megállja a helyét, robosztus kialakítása ellenére jó súlyértékekkel bír.

 

spiuk-compass-2-.JPG
spiuk-compass-2-.JPG

 

39.990 Ft

 

Spiuk 16MC

Top-kategóriás mtb cipő. A 16MC elődje, a 15MC volt Juliet Bresset társa valamenyi cross-country győzelme során, még a 2012-es Olimpiai játékokon is. A fantasztikusan merev 3K karbon talp és az extrém alacsony tömeg (592 g / egy pár 43-as méret) nem lesz teher senki számára. A kéttárcsás zárrendszer pontos illeszkedést tesz lehetővé. Az orrmerevítő és a sarokrész erősebb lett, a szellőzők egyben a nedvesség távozását is segíti (Drilling Shell system).

 

spiuk-16mc-2-.JPG
spiuk-16mc-2-.JPG

 

69.990 Ft

 

Spiuk Rodda

Kellemes árú modell minden flanc nélkül. Három tépőzár, szellőzőnyílások a felsőrészen és a talpon is, erős talp és pöpec megjelenés, többféle színvariációban. Mi kell még!?

 

spiuk-rodda-1-.JPG
spiuk-rodda-1-.JPG

 

27.990 Ft

 

Spiuk 16RC

A teljesítményorientált kerékpárosoknak, akiknek számít a kis súly, a stabilitás, a tökéletes illeszkedés és kényelem, mindemellett a dizájn sem utolsó szempont. A 16RC felsőrésze rendkívül könnyű, erős és tisztítása is egyszerű. Kialakítása nagyrészt megegyezik a 16MC típushoz, természetesen országúti célokra formálva. 

 

spiuk-16rc-4-.JPG
spiuk-16rc-4-.JPG

 

69.990 Ft

 

Spiuk Progeny

Kifejezetten triatlonisták számára készült kerékpáros cipő, menet közben is könnyen kezelhető tárcsás rögzítőrendszerrel. A felsőrész hatalmas szellőzőfelületekkel tarkított, ahogyan a talpon is kialakítottak légcsatornákat. A cipőhöz kétféle talpbetét is jár, melyek egyike perforált.
A cipő orrát TPU lábujjvédő óvja meg a depózáskor előforduló külső behatásoktól. A sarokrésznél jó nagy hurok szolgálja a könnyű felvételt és a cipő oldalán a pedálra bekészített cipőt tartó guminak is külön fület alakítottak ki.

 

spiuk-progeny-1-.JPG
spiuk-progeny-1-.JPG

 

39.990 Ft

 

Spiuk fejvédők

A Spiuk fejvédőkről - a cipőkhöz hasonlóan - szintén elmondható a

kellemes ár/érték arány és a különleges, érdekes, nem szokványos megoldások,

illetve a széles színválaszték, kellő dizájnolási lehetőséget adva ezzel a felszerelésednek. A lenti modelleken kívül integrált szélvédővel rendelkező aero sisakokat is találsz a kínálatban.

 

Spiuk Dharma

Rögtön belecsapnék a tutiba, a legmenőbb modellbe, ami 20 jókora szellőzőnyílásával melegben is hagyja, hogy kihajtsd magad agyvízfelforralás nélkül, de hidegebb, vagy csapadékos időben is élvezheted a sisak kényelmét az alapárba beletartozó, színben és dizájnban passzoló külső héj felpasszításával. A héj első sorban a hideg, csapadékos időjárás esetén jelent nagy előnyt a komfort megőrzésében, ám némi extra aerodinamikai előnyhöz is juthatsz vele (mivel pontos aerodinamikai mérésekről nincs infónk, így ezt jobban kivesézni sem fogjuk most). A sisakhoz kétféle belső párnaszett jár, egy háló nélküli a héjjal használathoz és egy hálós a melegben bringázáshoz bogarak elleni védelemképp.

A Dharma in-mould technológiával készült, a frontrészén az ún. Supercage rendszer ad extra védelmet. 235 grammjával a "gyenge nyakúak" is hosszú utazásokra képesek vele.

 

spiuk-dharma-4-.JPG
spiuk-dharma-4-.JPG

 

39.990 Ft

 

Spiuk Nexion

Formailag nagyon hasonló a Dharma modellhez, ám jelentős árelőnyt élvez vele szemben - igaz, a Nexionhoz külön lehet megvásárolni a Dharma-hoz alapból járó külső héjat. Jár hozzá viszont a kétféle belső párna (hálóval és anélkül) és gyárilag 10 féle színkombáncióban is elérhető.

 

spiuk-nexion-1-.JPG
spiuk-nexion-1-.JPG

 

29.990 Ft

 

Spiuk Zirion

Első sorban hegyi ösvényekre termett, de a levehető ellenzővel országúton is tökéletes bukósisak, robusztus, de kényelmes kialakítással. Rovarvédő háló véd a fájdalmas bogártalálkozóktól, precíz beállítási lehetőségek.

 

spiuk-zirion-1-.JPG
spiuk-zirion-1-.JPG

 

21.990 Ft

 

Spiuk Tamera

17 óriási szellőzőnyílás, vagány megjelenés és nagyon barátságos ár egy menő márka bukósisakjáért.

 

spiuk-tamera-1-.JPG
spiuk-tamera-1-.JPG

 

14.990 Ft

 

A Spiuk kerékpáros kiegészítőket Magyarországon a Tutto Bici kerékpár szaküzlet és országosan 14 viszonteladó kínálatában megtalálod.

Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Ez is tetszeni fog
Hirdetés