Snowboard - Mountainbike váltóverseny

Siarena.hu
2013/03/04
A rajtnál még síelők csúsznak, a célnál már bringások tekernek...
Hirdetés

Hamarosan véget ér a síszezon, de még mielőtt átadná a helyét a bringaszezonnak, az eplényi Nordica Síarénában még lehet egyet siklani egy hangulatosnak ígérkező csúszós-bringás megmozdulás keretein belül.

Te melyik típus vagy? Ünnepled a tavaszt vagy búcsúztatod a telet? Bármelyikre is mondasz igent, a HiT the Slope-ot neked találták ki, ahol a télből egyenesen átcsúszhatsz… avagy átgurulhatsz a nyári szezonba.

 

A HiT the Slope egy egyedülálló sí-bringa váltóverseny, amely Eplényben debütál és bárki elindulhat rajta, aki kedvet érez még egy utolsó síeléshez, vagy egy korai bringázáshoz némi baráti adrenalinnal sűrítve. Hiszen ha már síből bringa lesz, meg is kell adni a módját, ezért kétfős csapatokból álló szezonváltó kerül megrendezésre 2013. március 23-án az eplényi sípályán.

Stílszerűen a hegy tetejéről sível vagy snowboarddal indulva félúton történik a staféta átadása a bringásoknak, ezzel a szezont is elbúcsúztatva egy hangulatos rendezvényen. Családi és verseny kategóriában fogadják a nevezéseket a szervezők, így bárki bármelyikben elindulhat attól függően, mennyire érzi felkészültnek magát, vagy felszerelését. Egyetlen kitétel van csupán, hogy a családi kategóriában két férfi csak akkor indulhat egy csapatban, ha legalább 15 év korkülönbség van közöttük. A verseny csoportos indítással zajlik majd kieséses jelleggel, azaz a nyolc résztvevőből álló futamokban az juthat tovább a következőbe, aki az adott fordulóban a legjobb négy között végez.

 

S hogy mi kell ahhoz, hogy elindulj? Ha tudsz síelni, vagy bringázni, már nyert ügyed van. Hozz magaddal valakit a másik sportágból, találjatok ki egy ötletes csapatnevet, no meg a sífelszerelést és a bringát se hagyjátok otthon és irány Eplény, vár az évszakok csatája!

A versennyel kapcsolatos információk megtalálhatók a HiT the Slope esemény oldalán a facebookon!

Hirdetés