Hasznos kiegészítők kerékpártúrához

(x) - Támogatott tartalom
2016/06/06
Ne indulj el ezek nélkül!

SKS - a gondtalan kerékpározásért 
 
Innovatív termékekkel a nagyobb kényelemért és biztonságért a mindennapi kerékpározás szolgálatában. 
 
A „Made in Germany” nem csak egy üres ígéret. Jól képzett munkatársakkal, egyedi formatervezéssel és innovatív technológiával a legapróbb alkatrészeket is az SKS gyártja – szigorú minőség-ellenőrzés mellett.
 
A számos díj, úgymint a Red Dot és az Eurobike Award, a „Kerékpáros kiegészítők vezető beszállítója” cím, valamint a neves kerékpáros magazinokban elért kitűnő teszt eredmények magukért beszélnek. 
 
Mindez kitűnő minőséget eredményez, amelyet Te is megtapasztalhatsz minden egyes termékükön.
Ezért minden termékre 5 év garanciát biztosítunk!
 

160602-sks-logo.jpg
160602-sks-logo.jpg

 

SKS kiegészítők kerékpártúrához

Kerékpártúrához mindenek előtt egy jóféle trekking kerékpárra van szükség. De még egy jóféle trekking kerékpár is feltuningolható olyan kiegészítőkkel, amik még magasabb szintre emelik a kerékpározás közbeni kényelmet. Az SKS kínálatából most olyan kiegészítőkből készítettünk válogatást, amelyeket magunknak is elfogadnánk (ha értitek a célzást).

 

SKS Tour Bag nyeregtáska

Gyorsan elérhető tároló a legfontosabb dolgoknak. Kivételes design és könnyű kezelhetőség. Gyors, pántos rögzítés a nyeregcsővön, fényvisszaverő csík, vízálló anyag. 1,4 literes, vagy 1,4+0,6 literes változatban is kapható.

SKS Tour nyeregtáska
SKS Tour nyeregtáska

 

 

SKS Smartboy okostelefon tartó

A vízálló Smartboy segítségével telefonod mindig a kezed ügyében lehet, akár térképet, útileírást, vagy a beérkező üzeneteket szeretnéd figyelemmel kísérni. Ezt az innovatív telefon tartót másodpercek alatt és szerszám nélkül rögzítheted a kormányra, vagy akár a babakocsira. Akár 144 x 76 x 9 mm-es telefonokkal is használható, ár/érték arányát tekintve kifejezetten kedvező kiegészítő.

 

SKS Smartboy okostelefon tartó
SKS Smartboy okostelefon tartó

 

 

SKS sárvédők

Kívánjuk, hogy ideális időjárási körülmények legyenek az út során, ám ha mégis elered az eső, nem árt, ha legalább alulról nem ázol el a porral keveredett, saras esővíztől és a pocsolyákat sem kell kerülgetned. 

Az SKS kínálatában rengeteg féle sárvédő közül választhatsz, mint például az SKS Velo Urban, vagy az SKS Velo Trekking sárvédőszett, ami akár pálca nélkül a száraz évszakokban egy mozdulattal le- és felszerelhető, a nedves évszak beköszöntével pedig a pálcával kiegészítve egy maximálisan stabil rendszert élvezhetünk. Ugyanezen előnyöket élvezheted 26" és 29"-es kerékméret között az SKS Velo Cross sárvédőszettel is.

  

SKS sárvédők
SKS sárvédők

 

Az SKS Bluemels sorozat mindegyike CAB (cellulóz-acetát-butirát), amely egy prémium minőségű, időjárás- és UV-álló, rugalmas, extra tartós műanyag. A sárvédő család további közös erőssége az ASR csatlakozó megoldás. Ez egy olyan csatlakozó a rögzítőpálca és a váz között, ami automtikusan kiold, ha valamilyen tárgy (például egy küllők közé szorult fadarab) erősen feszítené a sárvédőt. Ezzel megvédi a sárvédőt a töréstől és később egyszerűen visszacsatlakoztatható. Az SKS Bluemels sorozatban ezen felül találunk kábelcsatornával, vagy fényvisszaverő csíkkal ellátott modelleket is különböző méretben és (ezüst, fekete, vagy matt fekete) színekben.

SKS Bluemels
SKS Bluemels

  

SKS Renkompressor műhelypumpa

A magunkkal vitt túrafelszerelés mellett az elindulás előtti felkészítésre is érdemes gondot fordítani. A megfelelő keréknyomás beállítását kényelmessé és pontosan mérhetővé teszi egy igazán minőségi, erős műhelypumpa. A 16 bar nyomásra képes SKS Rennkompressor ráadásul most ünnepli 50. születésnapját. Mutass még egy terméket, ami ilyen hosszú ideje van a kerékpáros piacon...

 

SKS Reinkompressor
SKS Reinkompressor

 

A jubileum alkalmából készült egy limitált szériás különkiadás, az eredeti, 1966-os dizájn alapján, amely a készlet erejéig itthon is elérhető! 5000 db készült belőle összesen, minden darabja számozott és jár hozzá egy egyedi, bőrből készült fali tartó is. A kecses acél pumpa az elmúlt fél évszázadban kultusz termékké vált, és gyakran a műhelypumpák atyjaként (vagy anyjaként?) emlegetik.

A Rennkompressort azért hívják Rennkompressornak, mert profi kerékpárosoknak készült. Nincs itt semmiféle félreértés, versenybiciklikhez készült, hiszen anno még nem is voltak mountain bike-ok! De még mindig ott a kérdés, és 50 év után sem tudjuk a választ: A Rennkompressor a műhelypumpák atyja vagy anyja? Az E.V.A feje nőiességre utal, de németül Der Rennkompressornak hívják, és a Der hímnemű.. Egy biztos, a Rennkompressor az eredeti, és még 100 évesen sem fog kifogyni a levegőből.

Ez olyan biztos, mint hogy fogsz még defektet kapni!

SKS Rennkompressor jubileum
SKS Rennkompressor jubileum

 

További hasznos SKS kiegészítőket találhatsz még, ha ide kattintasz...