Neuzer, GT, Tacx és SR Suntour a Tesztnapon

(x) - Támogatott tartalom
2016/09/21
A tesztelők között Axa lámpaszettet is kisorsolnak...

A tesztelésre időpontot foglalni tudtok!

Nyereményjáték

A Neuzer sátraknál tesztelők között kisorsolunk egy Axa Greenline 30 USB-ről tölthető világítás szettet.

 

GT kerékpárok

Zaskarok, Sensorok és további fantasztikus MTB és cross gépek brutális akcióban. Teszteld le, mielőtt megveszed!

GT Bicycles
GT Bicycles

 

Neuzer kerékpárok

Megismerkedhetsz a legnagyobb hazai kerékpárgyártó 2017-es újdonságaival MTB 9R és 650B, Cyclocross, országúti, elektromos MTB 650B és cross-trekking vonalon.

Neuzer
Neuzer

Neuzer E-650B

Az 8FUN MAX a Bafang legfejlettebb középmotoros rendszere. A maximális forgatónyomatéka kiemelkedően magas: 80 Nm, ami az egyik legmagasabb érték a pedelecek világában, és különösen alkalmassá teszi ezt a bringát hegyi terepen történő használatra, ezért is építettük ezt a rendszert egy mountain bike-ba.

E-650B
E-650B

A középmotoros rendszer előnye, hogy alacsonyra kerül a súlypont, bármely váltórendszer használatát megengedi és a kerékpár kezelhetősége is így marad a legsemlegesebb, a hajtás sincs befolyással a kormányzásra.

 

Suntour tesztvillák és rugóstagok

Egyedülálló lehetőség tesztelni a legnagyobb villagyártó felső kategóriás modelljeit, ahol a mérnöki munkaórák ezrei a villa teljesítményén keresztül megmutatják, hogy mit is rejt a Suntour matrica. All-mountain, enduro villákat és rugóstagokat tesztelhettek Nicolai bringákba építve.

SRSuntour
SRSuntour

Suntour Auron RC2

Az Auron RC2 egy könnyű, kiváló merevségű AM-enduro villa, 34 mm-es becsúszókkal, 160/150 mm rugóúttal, levegős rugózással és tökéletesen személyre szabható csillapítással. Változtatható a levegőkamra térfogata, a kis- és nagysebességű kompressziócsillapítás, valamint a visszaútcsillapítás.

Suntour Auron
Suntour Auron

PCS dugattyú szeparálja el egymástól az olajat és a levegőt a csillapításon belül. QSP rendszer, 20QLC átütőtengely. A legfrissebb hazai tesztet olvashatjátok.

 

Tacx interaktív görgőzés

A holland edzőgörgő specialista egyik csúcsmodelljét, az Ironman(R)-t tesztelhetitek, amit kifejezetten a triatlonosoknak fejlesztettek. Továbbá megismerkedhettek az okostelefonnal használható a Smart görgők belépő szintjével.

Tacx
Tacx

Tacx Ironman(R)

A Tacx IRONMAN(R) tréner az IRONMAN(R) versenyek hivatalos edzőgörgője. Akár lelkes triatlonista, akár kerékpáros vagy, akkor ez az interaktív tréner kíváló segítség a teljesítményed javításához. A kis fordulaton is nagy ellenállású motorfék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, lejtőn felgyorsítja a kereket.A TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak).

Tacx Ironman
Tacx Ironman

A Tacx IRONMAN(R) csomag három extrát is tartalmaz: egy Skyliner keréktámaszt, egy Kona kulacsot és egy Tacx filmet a hawaii IRONMAN(R) világbajnokság pályájáról. A Smart modell már nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük.

 

A tesztelésre időpontot foglalni itt tudtok!