Mit eszünk mi a Salzkammergut Trophyn? Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/04/21
A verseny után tésztát, de konkréten most arról beszélünk, hogy miért imádunk részt venni rajta évek óta.
Hirdetés

 

 

Elkocsikázol Salzkammergutba, leesik az állad a táj látványától, utána tovább esik a minőségétől, aztán a tökéletesen megszervezett versenyen már el is hagyod valahol út közben. Majd áthaladsz a célvonalon, elkezdesz fékezni és csipogást hallasz még mielőtt megállna a bringád - a telefonodra nézel (már ha magaddal vitted): sms-t kaptál a versenyidődről és a pozíciódról... visszamész az álladért , hogy újra feltedd és aztán újra legyen minek leesnie és hogy tudjad mivel harapni a célban lévő frissítőállomás sütiktől, szendvicsektől, gyümölcsöktől és sportitaloktól roskadozó asztalának tartalmát.

 



 

De tényleg! A környékről már írtunk , megnéztük már sok szemszögből ( helikopterről, bringáról és riporter szemével ) és át is éltük személyesen két évvel ezelőtt és tavaly is .

 

Május 1-ig még van lehetőség kedvezményesen nevezni !!! És nem baj ha kezdő vagy, de az se, ha vérprofi, hiszen a 22 kilométeres barátságos kényelmes távtól kezdve a morcos 211 km-es halálig összesen 6 különböző nehézségi szintű táv közül választhatsz.

 

Még hezitálsz??? Na figyelj!!!

Ha komolyra veszed a figurát és számít a helyezés (no meg megheted, hogy a verseny előtt már kiutazz), akkor már április 15-től kezdve készülhetsz a Trophy edzőútvonalán , de két héttel a verseny előtt már a 80-90%-ban kitáblázott eredeti versenyútvonalat is kitapasztalhatod, sőt, ha kéred még postán el is küldik az útleírást 1:50.000 méretarányban.

 



 

Családi programnak sem utolsó , mert a szurkolóknak sem lesz egy pillanatnyi unatkozós idejük sem. Bejárhatják az útvonalat helikopteren, nézelődhetnek a Bike-expon, monocikli trial-showt nézhetnek és persze a drukkolhatnak.

 

 
Hirdetés