Minek mennél a Bringaexpora? Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/03/02
Világító kabátot nézni, bringaparkolásért ajándékot kapni, bringatesztelni, utcai ruhának tűnő bringás ruhát próbálni, nyálcsorgatni...
Hirdetés

 

Kinek szól a kiállítás?

- A szűk elit rétegnek, akik jobbnál-jobb gépeken nyomják végig a szezont? IGEN

- Az amatőröknek, akik elindulnak egy-egy eseményen?  IGEN

- Családosoknak?  IGEN

- Gyerekeknek?  IGEN

- Időseknek?  IGEN

  



Még több képért klikk ide!

 

A több száz, talán ezer, kiállított bringa fölött állva csorgathatod egy kicsit a nyálad, megérintheted, megfoghatod, megemelheted, sokat ki is próbálhatsz a tesztpályán. Megcsodálhatod, hogy a profik milyen gépeken hajtanak, és egy kicsit álmodozhatsz, hogy hát igen, ha ez az enyém volna…

 



Még több képért klikk ide!

 

Lehet elektromos bringát tesztelni egy belső pályán , a HAIBIKE standján ki lehet próbálni, milyen egy összecsukható elektromos Hercules bicikli, és ehhez elég letétbe helyezni valamelyik családtagot. Ezt azért mondom, mert épp ott beszélgettem, amikor jött egy srác és mindenképp el akarta vinni egy körre a masinát, és mivel más nem volt nála, letétbe otthagyta a feleségét. Azonban nem kell megijedni, visszahozta a kerékpárt -vannak még ilyenek! 

 



Még több képért klikk ide!

 

Ha kicsit másra vágysz, akkor az impozáns MERIDA standdal szemben a CUBE-SHIMANO állomáshelyén a haverokkal versenyezhetsz. 3 egymás mellett álló kerékpáros ergométerre lehet felkapaszkodni és egy program segítségével a kivetítőn máris jöhet a virtuális bringaverseny . A segítő megígérte, hogy ha valaki hoz saját kerékpárt, mert nagy neki a helyi, akkor kicserélik. Elhárult tehát az akadály egy családi bringacsata elől, garantáltan forgalommentes környezetben!

  



Még több képért klikk ide!

  

Mindenképp bingával gyere! A saját kerékpárját amúgy is érdemes elhoznia mindenkinek, hiszen ha mást nem, hát otthagyhatjuk az ingyenes őrzött tárolóban , ahol tuti nem kell parkolóhelyet keresgélni órákon át. Kedves figyelmesség, hogy nyeregtakaró ponyvával védig a járgányunk ülőalkalmatosságát, amit aztán távozáskor meg is tarthatsz ajándék ba, plusz kapsz hozzá egy hátsó villogót, meg egy kerékpáros térképet, hogy hazatalálj (Fővárosiak és Balaton környékiek előnyben). Nem is beszélve arról, hogy a CSC szakemberei egész hétvégén kerékpárt állítanak be, valamint kedvezményekkel várják az látogatókat. Ha esetleg nem is kerülnénk sorra, akkor is biztosan elleshetünk egy-két - a beállításhoz szükséges - trükköt.

 



Még több képért klikk ide!

 

Nézz a saját magad által termelt energiából egy kisfilmet a Velencei-tóról, megismerheted az AM Bringa különlegességeit és világító kabátjait . De találkozhatunk sapka alakú bukósisakkal, ami nem úgy néz ki, mint egy bukósisak,  elegáns utcai viseletnek tűnő kerékpáros ruhával, indukciós lámpával, ami vezeték, elem és maceramentesen felszerelhető és világít, vagy U-lakattal, mely csomagtartó is egyben .  

 



Még több képért klikk ide!

 

Számomra azonban az egyik legkülönlegesebb élményt a Selle SMP nyergei nyújtották, melyek távolról is szembetűnően egyedi kinézettel ragadták meg a tekintetemet. Az ergonómialag kialakított nyergeket arra tökéletesítették, hogy maximális szellőzéssel, olyan pontokon találkozzon nemesebbik felünkkel, mely nem okoz kényelmetlenséget, sérüléseket, esetleg fájdalmakat. 

  



Még több képért klikk ide!

 

Egy szó, mint száz érdemes 2-3 órát az expon tölteni, főleg úgy, hogy egy jeggyel az Utazás kiállítás is látogatható , ahol belső informátorok szerint gombostűt nem lehet leejteni... de ki is hozna magával gombostűt???

 

Részletek, jegyinformációk: Klikk ide!

Még több képért klikk ide!

 
Hirdetés