(M)Ilyen bringa kell neked!? Hír

Mozgásvilág.hu
2012/06/06
Figyelj! Szerinted milyen bringát vegyek?
Hirdetés

A leggyakrabban elhangzó kérdés, mely ismerősöktől irányul felénk. " Kinéztem egy jó montit, szerinted? " folytatódik...

 

82427-Ferrini-Faster02.jpg

 

Rendes kereskedő helyből visszakérdez: - Hol bringázol, csak hegyeken? - „Neeem”, ott nem. Úton. - És ez egy kicsi murvás út? - Igen, max az, na jó egy pici hegy is. Mondjuk 70% aszfalt, 20% földút és 10% hegy. - Na, akkor Neked pont nem MTB kell!

 

82427-Ferrini-Faster01.jpg

 

Kereskedők beszámolója alapján tudom, hogy sokan ismerik fel, hogy igényeiknek nem feltétlen egy macsós monti felel meg, hanem inkább egy Cross-trekking. Nagyobb kerék, kényelmesebb üléshelyzet, első teleszkóp, vagányan elegáns kinézet jellemzi a család tagjait. Az igazi arany középút, mert hát ez kell. Kisgyerekeseknek is megfelelő, mert a vázra szerelhető gyereküléstől sem leng ki a bringa, és nem válik gyalogosokra és magunkra nézve is halálos fegyverré!

    Miért  vennél mást? Na de milyet? A választék igen nagy, hála Istennek,  2012-es modellekről írtunk is... Biztos fontos az ár, a felszereltség, és ha már költünk rá, nézzen is ki jól.

 

82427-Ferrini-feh-r.jpg

 

Aktuális szponzor üzenetünk egy ilyen választást mutat be. A Ferrini Faster neve helyből szívünkbe hatol , és Fater egójának is biztos bejön. Anyukának a színe és dizájnja fog tetszeni, nem hiába, olasz a kicsike. A Ferrini gyár elegáns kerékpárjai egyébként is ötvözik a kényelmet a technológiával. A kiváló minőségre garancia az európai gyártás, az olasz stílusú kerékpártervezés, mely egyedülálló és izgalmas. Városi, hegyi, trekking, cross, hibrid kerékpárok és gyermek biciklik egyaránt megtalálhatók a kínálatban.

 

82427-Ferrini-Faster-03.jpg

 

A fehér Anyáé, a fekete Apáé. 3 x 8 váltónak köszönhetően mindenki talál magának megfelelő áttételt, hogy a nyári naplementében feltekerjünk a Tihanyi apátsághoz. ( túra tipp itt ). A 7005-ös aluváz nak köszönhetően súly szempontjából sem horribilis a szerkezet. A bringa főleg SHIMANO alkatrészekkel szerelt (váltószettek, fékek, féktárcsák), míg a villa, a lánc, a hajtókar Suntour . A kormány, a nyeregcső a gyár sajátja, tehát szintén Ferrini . Alapfelszereltség azonban a „királyi nyereg” ( Selle Royal ).

 



 

A boltban állítják, még senki sem hozta vissza őket panasszal, tehát megbízható a kicsike. Az ára pedig igen versenyképes: Nézz utána! A hab a tortán: dizájnhoz illő kulacs is jár hozzá. Van nálad radler?
Hirdetés