Miénk volt a pálya! - közel ezren tekertek a Hungaroringen Hír

Vuelta Sportiroda
2012/05/22
Közel ezren kerékpároztak szombat délelőtt a mogyoródi versenypályán.
Hirdetés

Hétvégén második alkalommal került megrendezésre a Miénk a pálya! kerékpáros túra. Közel ezer bringás vette birtokba szombat délelőtt a mogyoródi versenypályát.

 

82379-t-ra-k-zben.jpg

 

Igazi kerékpáros idő fogadta az érdeklődőket hétvégén a Hungaroringen. A pályára – Budapestről a Vuelta Sportiroda és Gödöllőről a Gödöllői Lokálpatrióta Klub szervezésében – jó hangulatú kerékpáros túrával jutottak el a résztvevők. A Hungaroringen egy órányi kötetlen tekerés várta a bringásokat, a mogyoródi aszfaltcsík 9:30 és 10:30 között állt a kerékpárosok rendelkezésére.

A tükörsima aszfalton igazi élmény volt a tekerés. A pályára kilátogatók között volt a KSI kerékpáros szakosztályának több versenyzője is. De nem csak a sportolókat vonzotta a mogyoródi pálya, a gyerekektől az idősebbekig minden korosztály képviselte magát. Az élmény mellett, az Opel Magyarország jóvoltából egy szerencsés kisfiú, a mindössze 3 éves Ferenczi Kende, egy teljes hétvégére szóló tesztvezetéssel gazdagodott . Az ajándéknak leginkább a szülők örülhettek. A nyertes – és szülei – egy általuk választott Opel modellel tölthetnek majd el egy hétvégét. A gödöllői túrázók között egy 30.000 forint értékű ajándékcsomagot sorsoltak ki, a Megyeri Kerékpár és Sí szaküzlet felajánlásából.

A Hungaroringen a kötetlen bringázás mellett az Opel 21. születésnapi rendezvénye zajlott, ahol egész napos színes programokkal várták nem csak az autók szerelmeseit. A Legendák találkozása elnevezésű rendezvényen bemutatták az Opel legújabb elektromos modelljét, az Amperát, de az újdonságok mellett igazi autómatuzsálemeket is kiállítottak. A napot a Tankcsapda esti koncertje zárta.
Hirdetés