Menü

2013.04.08.     Hozzászólás 16

Megvan a 300ezres GT gazdája

Kisorsoltuk a Hans Rey special edition GT Karakoram 29” bringát, az Uvex bukót és a GT kulacsot.


Fődíj: GT Hans Rey Karakoram 29" kerékpár M, vagy L méretben

Lengyel Márta - Karácsond

 

II. díj: Uvex FP1 CC kerékpáros fejvédő

Bónus Gábor - Szeged

 

III. díj: GT Wings logo Tacx kulacs Polisport Top kulacstartóval

Kovács Mihály Gergely - Budapest

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Egekura 2013.04.12.   18:14

  Egekura

  Gratulákok! :)

  válasz erre...

 • Rockrider 2013.04.11.   18:51

  Rockrider

  Sziasztok! Először szeretnék gratulálni a nyerteseknek. :) Használjátok sokat, menjetek versenyekre, vagy csak hódítsátok meg az utakat, avagy az úttalan utakat :) Másodszor, pedig igen! Tényleg sértő a \"madár\"! Ezt inkább nem fejteném ki, mert még megsérteni találnám oly módon az illetőt, hogy elgondolkodik, nem csak azon, amit mondott, hanem az élet értelmén is. Én szívesen játszom, hisz nem áll sokból kitölteni és ha Isten is úgy szeretné, kezembe ad egy \"profi\" kerékpárt ingyen. Ha nem adok esélyt nyerésre, hogyan nyernék? Életemben, nem igen emlékszem arra, hogy nyertem volna valaha, de fő az hogy maradjunk optimisták, ha már a világban oly sok pesszimista él. Bízom is bennük, mert tényleg nyílt sorsolás. Tegyük föl egy másik oldalon, van nyeremény játék és részt veszek, én bízom benne. Ha csalnak, azért majd felelni fognak egyszer...odafent biztosan! Szép időnk van, menjetek, sportoljatok :)

  válasz erre...

 • SmallG 2013.04.11.   11:09

  SmallG

  A szerkesztőknek üzenném, hogy ez a "Találd el a kék sisakot" nem a legjobb megoldás. Nem gondoltatok a színvakokra, és a színtévesztőkre! Ajánlanám inkább a "Találd el a feliratos sisakot" pl. Köszi! :)

  válasz erre...

 • SmallG 2013.04.11.   11:06

  SmallG

  Gratulálok a győzteseknek, használjátok egészséggel! :)

  válasz erre...

 • Milarepa 2013.04.11.   10:31

  Milarepa

  Rendben, remélem így is van, ahogy leírtátok! Akkor semmi gond sincsen. Nem akartam rágalmazni, csak a hipotézisem vetettem fel. De kiderült, hogy ezek szerint nincsen alapja. Minden jót!

  válasz erre...

 • Öccse 2013.04.11.   10:21

  Öccse

  Sziasztok! Úgy érzem, nekem is muszáj hozzászólnom a dologhoz. Naná, hogy sok játék, (főleg a legnépszerűbb közösségi oldalon) bunda a javából. Bizonyos játékok esetében meg kizárólag az ország nyugati felén élők nyernek vagy a Bp-en élők. Ez nem valamilyen üldözési mánia, hanem közel 15 év tapasztalata. Az országhatár ebből és sok más szempontból valahol Debrecen környékén húzódik. De és ez egy üdítő kivétel, a mozgasvilag.hu játékain tényleg bárki nyerhet, függetlenül lakhelytől vagy akármitől. Ezt onnan tudom, hogy én, szabolcsi gyerekként tavaly nyertem egy futócipőt, pedig nem vagyok bennfentes. Azóta meg naná, hogy játszom! :) Ha ez esetleg kevésbé hihető, nagyon szívesen elküldöm az értesítő e-mail-t a nyerés tényéről vagy fotót a cipőről, ha kapok egy e-mail címet az kíváncsi illetőtől. Szóval, játszatooooooooooooooooooooooookkkkkkk!!!!!!!! (de legközelebb úgy is én nyerek) :)))))))))))))))))

  válasz erre...

 • Szerkesztőség 2013.04.11.   08:58

  Szerkesztőség

  Kedves Mindenki! Mindenki abban hisz amiben szeretne, ellenben felhívjuk a figyelmeteket, hogy minden játékhoz tartozik egy ÁSZF amiben egyértelműen le vannak írva a feltételek. Ebből minden kiderül! Még az is, hogy a sorsolás nyílt, megadjuk az időpontját és helyét is! Érdemes elolvasni!

  válasz erre...

 • szobifekete 2013.04.11.   08:54

  szobifekete

  Csak egy sima, hétköznapi \"játékőrült\" vagyok, senkinek senkije. Még a GYES-em idején (kb 20 éve, mert akkor méd több időm volt rá) kezdtem el beküldözgetni vonalkódokat, eleinte sikertelenül. Aztán az első nyeremény (konyhai robotgép) után újult erővel folytattam. Azóta már nyertem biciklit, Görögországi utazást, 200.000 Ft-os utalványt, Balaton Sound belépőket, koncertjegyeket, hátizsákot, édesség csomagokat,kártyát...stb. Igaz, ez elég sok időt és kitartást igényel, de mindig jó érzéssel tölt el akár milyen apró nyeremény. Elképzelhetőnek tartom, hogy itt-ott előfordulhatnak \"bunda ügyek\" is, de ezzel igyekszem nem foglalkozni. Optimistán annak örülök, aminek lehet, nem azon kesergek, ami nem sikerült. Mindenkit erre buzdítanék az élet egyéb területein is. Szerintem ez a viszonylag boldog élet egyik kis kulcsa.

  válasz erre...

 • ufika 2013.04.11.   08:43

  ufika

  Gratulálok a nyerteseknek! Kedves Mindenki, aki bundának hiszi! Azért mert nem nyertek, még nem bunda a dolog. Ahogy SiMoon is írja, biztosan sokan hiszik, hogy bunda volt, de nem csak itt, sok más nyereményjátéknál. Tényleg több százan, több ezren játszanak játékokon, amelyeken 1-2 vagy egyéb számú nyereményt ajánlanak fel. Nem nyerhet mindenki. Aki nyert, örüljön, aki nem, az meg próbálkozzon tovább és ne a nyereményjátékok szervezőit gyanúsítgassa. Megtehetnék azt is, hogy nem szerveznek több nyereményjátékot. Ugye, hogy az se lenne jobb? Akkor hol próbálkoznátok és adnátok magatoknak, no meg a szerencséteknek egy esélyt? Miért kell elvenni mások kedvét a dologtól? Ha nem hisztek benne, ne játszatok. Kedves Milarepa, neked meg üzenem, hogy de, igen is vannak akik drága ajándékokat ajánlanak fel! Beszéltem már nem egy nyereményjáték szervezővel az utóbbi időben, érdeklődve, megéri-e nekik nagyobb értékű ajándékokat felajánlani. Válaszként mindig azt kaptam, hogy igen. Ez nekik (mind cégnek, mind terméknek) reklám, amire általában pozitív visszajelzéseket kapnak. Nem kell csalást feltételezni. Képzeld, csak a szerencsén múlik. Én is nyertem már nagyobb értékű nyereményt és közöm nem volt az adott céghez, dolgozóihoz, rokonukhoz, vagy bárki máshoz aki kapcsolatban állt velük. Egyszerűen csak buzgón töltöttem a nyereményjátékokat, küldtem a kódokat és szerencsém volt! Higgy és játssz! Vagy ha nem hiszel, kerüld a játékokat és tartsd meg magadnak a rosszindulatú véleményed! Egy játékos, aki nemrég fedezte fel ezt az oldalt!

  válasz erre...

 • Móni 2013.04.11.   07:58

  Móni

  Szerintem meg, ha nem hiszel ezekben a játékokban akkor ne játsz velük :) én szoktam több helyen játszani 1x-2x már nyertem, de olyan sok jelentkező van, hogy nem nyerhet mindenki... sztem ez teljesen érthető!

  válasz erre...