Limitált szériás Kona Shonky Hír

xfactornet.hu
2009/06/04
Limitált darabszámú, egyedi színű és felszereltségű Kona Shonky kerül piacra, Shonky INC. néven...csak sajnos Kanadában. Esetleg valakinek kanadai kapcsolat?
Hirdetés

A csajok és srácok a Konánál úgy építenek kerékpárokat, hogy folyamatosan figyelnek a kerékpárboltok és riderek tapasztalataira és észrevételeire. Ezen visszacsatolásokat egyszerű megkapni: csak tekerj egy tonnányi tehetséges riderrel, és közben beszélgess velük, és hallgasd meg őket.  A Kona "fülelői" közül az egyik Matt Stevens . Matt 10 éve dolgozik már a Konával. Vancouver ben született, így alkalma nyílt arra, hogy lássa, dolgozzon, és tekerjen a kanadai ösvényeken és parkokban.

 

" Néha, ha szerencsés vagy, össze tudsz rakni egy olyan kerékpárt, amin csupa felső kategóriás alkatrész van, szuper súlyban, tökéletesen tekerhető és kezelhető, és még a költségvetést sem léped túl. A 2009-es Kona Shonky INC körülbelül 12,7kg súlyú, és 2.299,- $ körüli összeget húz ki a pénztárcádból, ami az alkatrészeit nézve nagyon jó árnak számít."

 



 

A 2009 Kona Shonky INC . elkészítésében és tervezésében Mattet a Pipeline Bike Park -ban végzett munkája, és az olyan városokban való utazgatás és tekerés inspirálta, mint Toronto, Ottawa, Halifax és Montreal .

  



 

" Az ilyen nagyszerű kerékpár elkészítésének trükkje abban rejlik, hogy elmenj tekerni több nagyszerű riderrel, és hallgasd őket. Egy olyan kiváló és gyönyörő kerékpárt szerettem volna építeni, ami nem méreg-drága. Rengeteg ötletet és javasalatot kaptam számos kanadai ridertől, és az alapok hamar letisztázódtak: csúcsminőségű acél váz, singlespeed hajtás, könnyű súly és gyors. Valami olyan, amivel tekerhetsz az utcán, a parkban, az ugratókra vagy 4X versenyezhetsz. Olyan mint a Shonky , csak még professzionálisabb..."

 



 

Az első visszajelzések a tesztelők és demo riderek felől nagyszerűek, és a Kona Clump Team is felfigyelt rá. Talán a Lacondeguy fivérek pár versenyen ezzel a vázzal fognak küzdeni, de ne gondold, hogy sok fele látni fogod... ez egy limitált darabszámú termék, melyből összesen 50 készült: 11 váz és 39 kompeltt kerékpár, egyenesen Kanadába.

 



 

" Számos teszt riderünk próbálgatja a prototípust, mint például az Abbotsford Inodoor 4X szériában, a Toronto Bike Shown -n, és még sok helyen Kanadában. Leírhatatlan látvány annak a 15-éves srácnak az arca, akinek odaadod a kerékpárod, hogy menjen vele pár kört a parkban, hogy elmondja milyen érzés ."

 



 

A kerékpár a Reynolds 853 levegőn edzett cromoly csövekre épül, amiket imádnak a riderek a fantasztikus erőssége és könnyed súlya miatt. A mandarin arany festés finom, letisztult vonalakat ad a kerékpárnak, a széria Shonk y-hoz hasonló kevés grafikával a fejcsövön és az üléscső valamint alsócső középház részénél. Két méret készül: 23.1"-os felsőcsővel (small), és a 23.6"-os (large).

 



 

" Mike az Atomlabtól segített minket az egyedi Pimp Lite singlespeed kerekekkel, a super-egyedi elektric-blue színben. Rock Shox egyedi festésű fehér Argyle 409 és egyedi fekete Kona Wah Wah pedálok ."

 

Végezetül Gravity Light kormány és stucni kombó, Kona Race light markolatok, Maxxis Crossmark külsők, Alien Nation Pivotal nyereg-nyeregcső és FSA Slot 28T hajtómű.

 



 

A világ többi pontján, így kishazánkban is a széria, de tekerési tulajdonságokban ugyanolyan Shonky érhető el. A Kona Clump Cromoly butted csövekből készült vázon a következő felszereltség található: Kona P2 Dirt Jump Disc villa, FSA integrált kormánycsapágy, Aricle hajtómű és középrész, Avid SD-3 fékek, Maxxis Holy Roller 26×2.2" külsők, Alex DM -24 felnik, Alienation nyereg-nyeregcső, Formula Disc agyak. Elérhető vázként is, de kizárólag csak a széria-kék színben.
Hirdetés