IV. Nemzetközi Pannon Maraton Hír

pannonmaraton.hu
2007/07/17
Július 22-én rendezik meg negyedik alkalommal a három országot (Magyarország, Szlovénia, Horvátország) érintõ kerékpáros körversenyt. Most a szlovéniai Lendván kerül megrendezésre a maraton.
Hirdetés

A három országos pannon maraton sport-, rekreációs és idegenforgalmi rendezvény, ami kulturális és szórakoztató programokat is magában foglal. A résztvevõk most 4 táv közül választhatnak: 1. Nagy maraton (105km), 2. Közepes maraton (50km), 3. Kis maraton (15km). Újdonság, hogy lesz egy 35km-es Mountain bike tereptúra is. A négy közül az elsõ mindhárom országot, a második Szlovéniát és Horvátországot a harmadik és a tereptúra pedig csak Szlovéniát érinti.

A rendezvényt Lenti, a szlovéniai Lendva és a horvátországi Muraszentmárton városok turisztikai irodái és kerékpáros egyesületei szervezik, amit egy 2004-ben kötött együttmûködési megállapodás is rögzít. A szervezõk remélik - az elmúlt 3 év tapasztalatai alapján -, hogy a mostani alkalommal is túllépi az 500 fõt a résztvevõk létszáma. Bõvebb információ a lenti@tourinform.hu, valamint a 20/203-1322-es telefonszámon.
Hirdetés