Hozd magad kerékpáros csúcsformába Szlovéniában! Hír

Hozd magad kerékpáros csúcsformába Szlovéniában! Hír

Hiking & Biking Slovenia
2014/06/04
Ha már csak egy kicsi választ el attól, hogy te legyél a hazai montiversenyek királya, tanulj technikát a legjobbaktól, kerékpárosbarát szálláshelyeken Szlovéniában!
Hirdetés

Ecohotel Farm Koroš***
Jamnica 10, 2391 Prevalje
+38 6 (0)2 870 30 60
info@bikenomad.com

Forrás: www.mtbpark.com
Forrás: www.mtbpark.com
Kép forrása: www.mtbpark.com


Az első Szlovéniában alapított mountain bike hotelt egy olyan család üzemelteti, akik 15 éve élnek-halnak a mountainbike-ozásért. Amíg náluk vendégeskedsz, biztosítják neked a lehetőséget arra, hogy életmódjukat első kézből megtapasztalhasd. Ez az eko hotel, amely a környező hegyek és erdők látványával büszkélkedik, három kerékpáros hálózat középpontja is egyben. Mindezek mellett kényelmes és otthonos szállást nyújt, valamint saját biotermékei teszik változatossá az itteni étrendet. Hogy maximálisan kipihenhesd magad és nyugalomban tölthesd a szabadságodat, használd az erre a célra kialakított szobákat és tereket, pl. a nagy panoráma teraszt és persze a manapság nélkülözhetetlen wifi szolgáltatást.

Bringásoknak szóló ajánlatok:
- single trail park
- egyéni és csoportos vezetett túrák válogatott útvonalakon
- vonzó kerékpáros hétvégék és rövid vakációk
- szervezett single trail táborok, amelyek a kerékpáros készségek javítására szolgálnak
- hetente egy ingyenes vezetett túra
- kerékpáros transzfer
- kerékpáros vezető képzési központ
- vezető kerékpáros információs központ Szlovéniában 

Ár: bed and breakfast: 25 euro/főtől

Single Trail Park
A farm és környezete kiterjedt single trail hálózattal rendelkezik, amely ideális a biztonságos gyakorláshoz. Válassz egy könnyű- vagy technikásabb trailt és készülj fel a túrára!

Mountain Bike Nomad
Szívesen fedeznéd fel Szlovéniát kerékpárod nyergében? Vegyél részt egyéni vagy csoportos több napig tartó, szervezett és vezetett kerékpáros túrákon. Válassz, hogy 100%-ban vezetett túrán vennél e részt, vagy térképes, GPS-es segítséggel magad fedezed fel a vidéket. Az útvonalak teljesen egyénre szabva készülnek, ahogyan a szállás, csomagszállítás és utazás is megszervezésre kerül.

 

Logarska völgy - Természeti Park

Forrás: www.logarska-dolina.si
Forrás: www.logarska-dolina.si
Kép forrása: www.logarska-dolina.si


A Logarska völgy Természeti Park, a Solčava tájegység területének egy részeként ismert turisztikai uticél. A turizmus fenntartása érdekében folyamatosan fejlődik a völgy szolgáltatási köre, amely a túrázás és kerékpározás hagyományaira helyezi a fő hangsúlyt. Az aktív kikapcsolódás mellett a helyi konyha egészíti ki a völgyben szerzett élményeket. Minthogy a Solčava tájegység a Kamnik-Savinja Alpok lábánál fekszik, a mountainbike használata melegen ajánlott, habár sok látogató érkezik Mozirje-ből országúti kerékpárral a völgybe.

Kerékpáros túra profil:
Távolság: 50 km
Túrák száma: 5
Jelzett utak száma: 3
Legalacsonyabb pont
: 590 m
Legmagasabb pont: 1.230 m 


Kapcsolat:
Krajinski park Logarska dolina
Logarska dolina 9, 3335 Solčava,
+38 6 (0)3 8389004
info@logarska.si
TIC Solčava
3335 Solčava
info@solcava.si
www.logarska-dolina.si


Apartman falu - Camp Koren Kobarid***

 

Szállás fából készült öko-házakban, amelyek a Soča folyó kanyonja feletti erdei tisztáson találhatók. A 100 m2 alapterületű apartmanok terasszal, konyhával, nappalival, fürdőszobával, két hálószobával, TV-vel és Internet kapcsolattal felszereltek. Amióta a kemping kiváló téli- és nyári sportlehetőségek kiindulópontjává nőtte ki magát, az apartmanok egész évben nyitva állnak a vendégek előtt.

Bringásoknak szóló ajánlatok:
- vezetett kerékpáros túrák
- mountain bike és felszerelések, valamint GPS kölcsönzési lehetőség
- finn szauna, mászótorony, bowling, strandröplabda pálya, ping-pong
- kajak bérlés és kajak iskola, siklóernyőzés


Kapcsolat, foglalás:
Ladra 1b, Kobarid
+38 6 (0) 5 389 13 11
info@kamp-koren.si

 

Otočec Szállodák****

Forrás: www.hoteli-otocec.si
Forrás: www.hoteli-otocec.si
Kép forrása: www.hoteli-otocec.si
 

Az Otočec szállodák a Dolenjska régióban, erdei tisztásokon, dombok között és a zöld Krka folyó mentén, Novo mestótól és a termál fürdőktől nem messze találhatók. A lenyűgöző táj és maga az Otočec kastély számos lehetőséget hordoz a környéken az aktív kikapcsolódásra és pihenésre. Otočec-ben egy sportközpont (teniszpálya, fitnessterem, szaunák, valamint szépségterápiák és masszázs szolgáltatások) és ún. kiképző táborok is várják a vendégeket.

Bringásoknak szóló ajánlatok:
Az Otočec környékén található kerékpáros útvonalak változatos nehézségi szinteken és távokban érhetőek el az érdeklődők számára. A rövid családi túráktól kezdve, egészen a Krka folyó völgyén át vezető több órás túrákig, amelyek szőlőültetvényekhez, régi kastélyokhoz és 7 dombon keresztül a Dolenjska fővárosáig tartanak. De talán még a Gorjanci hegyekig, a horvát határig is eljuthatsz. Igény esetén vezetett kerékpártúrán is részt vehetsz, de rendelkezésedre állnak kerékpáros térképek, illetve pontos, különböző nehézségű útvonallal és leírásokkal rendelkező utikönyvek. A kerékpár- és felszerelés bérlési lehetőségek mind a felnőttek, mind pedig a gyerekek számára elérhetőek. 


Kapcsolat:
+ 38 6 (0) 7 38 48 600
booking.otocec@terme-krka.si
www.hoteli-otocec.si

 

A szlovén Isztria

Forrás: www,portoroz.si
Forrás: www,portoroz.si
Kép forrása: www,portoroz.si


Köszönhetően az enyhe mediterrán klímának, a szlovén Isztria egész évben felfedezhető kerékpárral. Ismerkedj meg a régióval és hagyd, hogy magával ragadjon a természet! Válassz a számtalan szálláslehetőség közül, sok esemény és sportlehetőség várja a vendégeket.

Koper, Izola és Piran régi történelmi városközpontjai, az isztriai tengerpart természeti jelenségei, természeti parkjai és a festői Šavrini hegyek.. mind, mind a kerékpározás rajongóinak kíváncsiságát szolgálják és azon vannak, hogy a szlovén Isztria különleges turisztikai uticélként vésődjön a látogatók agyába. Az Egészség és Barátság Útja (Porečanka-Parenzana) még a Bora vagy a Misztrál szél mellett is kötelező látnivaló.

 

Kapcsolat:
Tourism Portorož
www,portoroz.si
info@portoroz.si
TIC Koper
www.koper.si
info@koper.si

 

Kapcsolat, foglalás:
Tel: +38 6 41 646 566
info@hiking.si
www.hiking-biking-slovenia.com

Hirdetés